Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Utalhat a szülés időpontjára,...

Utalhat a szülés időpontjára, hogy 36 hetesen még teljesen zárt vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig azt olvasom,hogy ennyire+annyira vannak nyitva a 35-36 hetes kismamák.Hát én semennyire.Mindig azt írja az orvosom,hogy zárt méhszály stb...Az első lányomat császárral kellett megszülnöm,mer nem tágultam és nem fájt semmim.Akkor most úgy fest,hogy nem tudok természetes úton szülni??Előző szülésem 2000.-ben volt.Reménykedtem,hogy most menni fog,de eléggé elkeseredtem.Hű ez egy kicsit hosszú lett....bocsi.
2009. júl. 19. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell szülés előtt hetekkel már nyílni. Legalábbis én szülés előtt 5 órával voltam vizsgálaton és 2000-es volt a cervix, ami annyit tesz, hogy két ujjnyira meg volt rövidülve, de a külső, középső és belső méhszáj totál zárt volt. Szóval semmi.

Majd hirtelen elfolyt a magzatvíz, egy órával később beindultak az aranyos három perces nagyon durva fájások, másfél órával később szinte folyamatosan fájt, annyira egymást érték és összesen három óra alatt elhűlve tapasztalta a szülésznő, hogy teljesen kinyíltam.

Nagyon gyorsan ki lehet tágulni, ha a szervezeted jól reagál a fájásokra!

(És oxitocint sem kaptam, azt mondják egyébként, hogy attól lehet ennyire intenzíven vajúdni.)

2009. júl. 19. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia én a terminusom napján 2000 voltam, utána három nappal délelőtt pedig már majdnem két ujjnyira nyitva. Szóval ez nem jelent semmit.

Ja és aznap szültem, este indultak afájások.

Jó egészséget nektek!

2009. júl. 19. 12:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a jó kívánságokat.

Jó egészséget Nektek!

2009. júl. 19. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!