A lepény érettségi fokából lehet következtetni a szülés időpontjára?
Ha túl érett vagy meszesedik az nem jó, ezért ha nem tudja ellátni a babát megfelelően megindíthatják a szülést. De egyébként az érettségi fokból szerintem nem nagyon lehet megállapítani.
Amúgy nekem 36. héten II. fokban, 38. héten III. fokban látták érettnek a lepényt, ennek ellenére ma 5 napja, hogy túlhordom a kisfiamat.
Köszönöm,akkor megnyugodtam.Remélem mostmár hamarosan találkozhatom a pocaklakómmal, nem szeretném túlhordani.De hát ugye ezt nem én döntöm el. :-)
Könnyű szülést kívánok mindenkinek.
Szia!
Akkor most leírom az én sztorim. 35. héten még első fokban érett volt a lepényem, 36. héten már második fokban, a 38-on meg megszültem , és azt mondták ideje volt, mert a lepényem nagyon igénybe volt már véve.A lepény sajnos-nem sajnos akár 1 hét alatt is "öregedhet" , ráadásul az uh sem pontos. Azért van az, hogy aki tegyük fel egy héttel szülés előtt volt uh-n és azt mondták minden rendben, az csodálkozik, hogy kevéssé érett lepénnyel is szülhet. Pedig a 36. hét után az esetek 90%ban akkor indul el a szülés, ha a méhlepényben található tápanyagmennyiség drasztikusan lecsökken.Mindez a baba védelmében történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!