Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valószínű a túlhordás, ha 38...

Valószínű a túlhordás, ha 38 hetesen még teljesen zárt a méhszájam, és semmi jel nem utal arra, hogy közeleg a szülés?

Figyelt kérdés
Nincs semmi jóslófájásom,semmi egyéb jel arra,hogy két héten belül szülnék,és még a méhszájam is teljesen zárt.32 hetes ultrahangon II fokban volt érett a méhlepényem,és azóta nem volt ultrahang.MOst vagyunk 38 hetesek és 1 naposak
2008. szept. 9. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy túl fogod hordani. 38 hétben nekem is teljesen zárva volt a méhszáj, de a méhnyak egy kicsit lerövidült. Semmi jel nem utalt a közelgő szülésre...még a hasam sem szállt le. Aztán 3 nappal a kiírt időpont előtt érkezett meg a kisfiam :-) ez teljesen egyéni dolog, sajnos nincs erre szabály.
2008. szept. 9. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyátalán nem biztos hogy túlhordod a babát. Nekem a 39 héten szerdán a CTG-m sík lapos volt, teljesen zárt méhszájjal, majd péntek hajnalban megindultak a fájások és 4 óra vajudás után megszültem a kisfiamat.

Ne aggódj, minden rendben lesz.

2008. szept. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!