37 hetesen vagyok ma. Nem voltak még jóslófájásaim sem a mehszajam is teljesen zárt?
Figyelt kérdés
Ki van ugyanígy?
Ez nem jelent semmit nem? Ettől meg szulhetek akár 1 hét múlva is?
Várom a tanacsaitokat
2012. okt. 22. 11:55
1/5 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim, a méhszájam az utolsó hétig zárva volt, akkor kezdett nyíladozni...kiírás előtt egy nappal szültem :)
De mindettől függetlenül akár egy hét múlva is szülhetsz, nekem is 1 hét leforgása alatt változott az egész, úgyhogy sajnos ebben nem nagyon lehet jóslatokba bocsátkozni :(
Kitartás! Könnyű szülést!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.majd talán a front változás megindítja a drágámat :-)
2012. okt. 22. 15:00
3/5 gabszem válasza:
nekem se volt semmi, túlhordtam pár nappal. De ettől függetlenül jön amikor szeretne
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én szombaton voltam 38. hetes, és ugyanez a kérdés foglalkoztat. Semmit nem érzek, a méhszájam is zárt (csütörtök az volt). A hasam sem szállt le. Holnap megyek CTG-re, meg vizsgálatra, remélem lesz már valami. Szülni szeretnék, és babázni. :)))
Minden jót, majd írj, hogy Veled mi újság.
5/5 anonim válasza:
Nekem egész terhességem alatt nem volt jóslóm,keményedésem a kiírás napján volt 1.40+2-re szültem pedig már 34 hetesen leszállt a hasan,36 hetesen eltorzult az arcom és a védőnők bíztattak,hogy hamarabb lesz ebből baba mint gondolnám,ehhez képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!