Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jóslófájásaim voltak a 31....

Jóslófájásaim voltak a 31. héten, és kinyílt a külső méhszájam. Ugye ez még nem feltétlenül jelenti hogy korábban fogok szülni?

Figyelt kérdés

Enyhe mestruációs görcsre emlékeztető fájdalmat éreztem 2x is a betöltött 31. héten. A doki mondta hogy jóslófájás, és kinyílt a külső méhszájam is... a doki magneB6-ot írt, a védőnő meg pihenést...

Mire számítsak? Esélyem van a koraszülésre, vagy nem jelent semmit a dolog, és pihenéssel kihúzhatom végig?

32. hetes kismami

2009. febr. 11. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A pihenés és magnézium is fontos, ennyit tudsz tenni az ügy érdekében. Nem jelent feltétlen koraszülést, mert ilyen van egy ennél is rosszabb állapotú méhszájjal is volt aki túlhordta.
2009. febr. 11. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:
És szabad ilyenkor szerelmeskedni? Nem okozhat a spermium nyitott méhszájnál koraszülést? Az jelent bármi kockázatot ha anélkül vagyunk együtt hogy behatolás történne?
2009. febr. 12. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha még csak a külső nyílt ki, nem gond! A szerelmeskedés viszont méhössuehúzódásokat okoz, attól tovább nyílhatsz. Én a 32. héten voltan teljesen nyitva egy ujjnyira, a doki megtiltotta a sexet, és sokat kellett pihennem. Most 36 hetes vagyok és 3221 a méhszájam. Sokat pihenj! Lehet, hogy korábban szülsz, de akár túl is hordhatod.

Sok boldogságot a babóhoz!!!

2009. febr. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!