40+1 hetesen teljesen zárt vagyok. Volt valaki így?
Sógornőm ugyanígy járt. A 41. héten befektették, és mivel zselére sem indult meg a szülés, császározták. Mint kiderült utólag, a baba nem is fordult be rendesen, ráadásul arányaiban mérve túl nagy lett volna ahhoz, hogy a sógornőm veszély nélkül megszülje. Kissé elnézték a baba méretét, így a várt max. 3,5 kg helyett közel 5 kg-os volt, míg a sógornőm alig több, mint 160 cm és hatvanegy-két kiló volt. Mondták is az orvosok, hogy mázlija volt.
De mielőtt még megijednél, mondom a másik példát! A barátnőmnek sem akart megindulni, a 42. héten befektették, és az első este megindult a szülés magától. :) Szóval még bármi lehet! Ne aggódj!
Könnyű, gyors szülést és boldog babázást kívánok!
25 hkm
10 napot hordtam túl teljesen zárt voltam és ballonosan tágítottak 2 ujjnyira aztán kaptam oxitocin infúziót amitől nem tágultam... 16 óra vajúdás után műtöttek azt mondták ez a gyerek itt, magától nem fog megszületni...
7. nap fektettek be: 2 nst (reggel-este), oxitocin terhelés; másnap a (8. napon)+uh és 2 nst, 9. indítás és 10 nap született meg a Fiam.
Én...41+2 naposan szültem, sem oxitocin terhelésre, sem a zselére nem indult el. Császár lett. Az első fiamat 2005-ben szültem, nekem nem kellett fizetni a zseléért.
Azóta még született 2 gyermekem, de egyiknél sem volt sem jósló fájás, semmi...császár mindegyik. Mondjuk nem is erőltettem a természtes szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!