Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40+1 hetesen teljesen zárt...

40+1 hetesen teljesen zárt vagyok. Volt valaki így?

Figyelt kérdés
Ha igen, mikor szült? Én már előre félek, mert nem szeretnék befeküdni...
2013. máj. 10. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sógornőm ugyanígy járt. A 41. héten befektették, és mivel zselére sem indult meg a szülés, császározták. Mint kiderült utólag, a baba nem is fordult be rendesen, ráadásul arányaiban mérve túl nagy lett volna ahhoz, hogy a sógornőm veszély nélkül megszülje. Kissé elnézték a baba méretét, így a várt max. 3,5 kg helyett közel 5 kg-os volt, míg a sógornőm alig több, mint 160 cm és hatvanegy-két kiló volt. Mondták is az orvosok, hogy mázlija volt.

De mielőtt még megijednél, mondom a másik példát! A barátnőmnek sem akart megindulni, a 42. héten befektették, és az első este megindult a szülés magától. :) Szóval még bármi lehet! Ne aggódj!

Könnyű, gyors szülést és boldog babázást kívánok!

25 hkm

2013. máj. 10. 09:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is teljesen zárt voltam, még 40+3 hetesen is. Ekkor indították a szülésem, de azért mert kevés volt a magzatvíz. Jó nehezen nyíltam csak ki, alig akartam tágulni, 10 órát vajúdtam végül.
2013. máj. 10. 09:40
 3/13 anonim ***** válasza:
40+1 hetesen én is teljesen zárt voltam,azt mondta a doki,hogy ebből valószinű indítás lesz, 40+2 naposan hajnalban elfolyt a magzatvíz,estére megvolt a kisfiam.
2013. máj. 10. 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is teljesen zárt voltam,bár én más miatt akkor már 3 hete bent feküdtem.Este felhelyeztek zselét,reggelre elfolyt a vízem. Onnantól ment minden simán.ha esetleg neked is zselét tennének fel attól ne félj ,mert egyáltalán nem fáj és nekem gyorsan beindult tőle a szülés.Bármikor megindulhat magától is.ne izgulj,könnyű szülést kívánok:-)
2013. máj. 10. 10:49
 5/13 anonim ***** válasza:

10 napot hordtam túl teljesen zárt voltam és ballonosan tágítottak 2 ujjnyira aztán kaptam oxitocin infúziót amitől nem tágultam... 16 óra vajúdás után műtöttek azt mondták ez a gyerek itt, magától nem fog megszületni...

7. nap fektettek be: 2 nst (reggel-este), oxitocin terhelés; másnap a (8. napon)+uh és 2 nst, 9. indítás és 10 nap született meg a Fiam.

2013. máj. 10. 10:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Sokan írjátok ezt a zselét... Ezért kell fizetni? Mert azt mondják, nagyon drága...
2013. máj. 10. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, ezt nekünk kellett megvenni,nem akarok rosszat írni de olyan 7-8000 körül lehetett 2 éve....
2013. máj. 10. 11:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Én...41+2 naposan szültem, sem oxitocin terhelésre, sem a zselére nem indult el. Császár lett. Az első fiamat 2005-ben szültem, nekem nem kellett fizetni a zseléért.

Azóta még született 2 gyermekem, de egyiknél sem volt sem jósló fájás, semmi...császár mindegyik. Mondjuk nem is erőltettem a természtes szülést:)

2013. máj. 10. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 40:) A méhszájam még zárt. A magzatvíz és méhlepény miatt, ha nem indul be hétfőig, akkor elindítják. Azt még nem tudom,h császárral v természetesen akkor dől majd el.
2013. máj. 10. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
én is így voltam. aztán 2 nappal később a magzatvíz vizsgálatkor már szűk egy ujjnyi voltam, épphogy meg tudták nézni a vizet. ez után a szülésig bő 1 ujjnyi voltam, végül 41+2-re szültem, oxi terhelésen elfolyt a vizem.
2013. máj. 10. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!