Mikor és mivel kell elkezdeni a gátvédelemre való felkészülést?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 14:32
1/6 anonim válasza:
weledának van erre olaja az jó lesz később babamasszázsra is kb 36. héttől már jó elkezdeni de ha bibis volt a terhességed akkor elég később is. Neten találsz rá fotót, milyen irányba és hogy kell. jóóóóó sok olajjal és azért ne legyenek illúzióid, a szöveti rugalmasság nagyobb részben alkati kérdés, tehát ha kötött a gátad akkor masszírozgathatod, metszés vagy repedés lesz de ha rugalmas a gátad környéke akkor hasznos lesz
2/6 anonim válasza:
Az elsőnél én is nagyon rákészültem és masszíroztam ahogy az első is írta. Sajnos nem lett foganatja.
A másodiknál nem csináltam semmit és megúszam vágás, szakadás nélkül.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez jó orvos és szülésznő kérdése, hogy a gátad mennyire marad épp. Ha siettetik a szülést oxitocin és hasra gyakorolt nyomással, akkor faltörő kosként megy a gátadnak a baba és biztosan lesz sérülés. szerintem ezért orvossal is egyeztess a módszereiről. Felkészülésben viszont fontos, hogy lelkileg bízz magadban, valamint lehet olajjal és állítólag málnalevél teával.
4/6 anonim válasza:
én úgy mondanám, hogy 60 % alkat (a többedik szülésnél lazább a gát is stb, elsőnél van aki feszes van aki rugalmas és nem kell vágni) és 40 % gátvédelem masszázs, szülésznő és orvos ügyessége szüléskor, homeopátiás bogyó is van erre.
(málnalevél az a szülés beindítására jó, pontosabban csak kicsit rákészít de csak attól nem fog beindulni bár egy kiadós hasmenést csinálhat)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 10. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!