Otthon szeretnék szülni. Hogy működik maga a szülés otthon?
Figyelt kérdés
2008. jún. 16. 15:33
11/13 anonim válasza:
Szia, az első válaszoló vagyok. A legutóbbi hozzászóló említette a Bába válaszol c könyvet, azt én is ajánlom, plusz a Születés művészete c. könyvet is. Ha nem kapod meg boltban, a szules.hu-n a Geréb Ágiéknál megrendelhető. Minden jót! Ne hagyd magad befolyásolni se pro, se kontra. Az lesz a legjobb nektek, amit te annak érzel. Mindenki ott zsül jól, ahol biztonságban érzi magát. Ha ezt te otthon kapod meg, akkor számodra az az ideális. Ha kórházban, akkor ott. Nincs recept, mindenki maga tudja, mire van szüksége. De csak magadra hallgass, akkor nem érhet csalódás. Kívánok neked és mindenkinek olyan szülést, amilyet szeretne!
12/13 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok terhes, de van egy kislányom, a kórházban majdnem el tették lábalól a sok oxitocin miatt!
2008. jún. 17. 21:36
13/13 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon tudok kórházat válogatni, soproni vagyok!
2008. jún. 17. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!