Meddig kínlódjak még az aranyeremmel?
Figyelt kérdés
2 hónpja szültem, 2 doboz Mastu kúp, 1 tubus kenőcs után még mindig iszonyatosan fáj az aranyerem. Meddig várjak még, hogy elmúlik-e? Tapasztalatokat szeretnék olvasni.2009. szept. 27. 22:27
1/5 anonim válasza:
Az aranyér ha kijött, sajnos soha többé nem múlik el, hacsak nem mész szakemberhez. Lesznek jobb és rosszabb időszakok, a rosszabb pont ezekben a hűvös időben lesz, és a téli hidegben.
Ha nagyon fáj, akkor kipróbálhatod a pásztortáskából készült ülőfürdőt, vagy a cickafark forrázatból készült ülőfürdőt. Hatásosak, de nem oldják meg a gondod véglegesen. Azt csak az orvos tudja.
2/5 anonim válasza:
1 éve szültem, de még mindig kint van. Fájni nem fáj és most gondot sem okoz, de ahogy az első írta, csak orvosi beavatkozás tudja végleg eltüntetni, különben egész életben ott marad :(
3/5 anonim válasza:
Nem tudom szoptatsz e még? A detralex kapszulát 4X2 kell szedni ameddig a tünetek nem múlnak. Ha mégis a műtét mellett döntesz, akkor csak annyit tudok javasolni, hogy altatásban kérd. Ha külső az aranyered, akkor a tablettán kivűl nem tudok mit tanácsolni. Ha belső, akkor kell a kúp+krém.
4/5 anonim válasza:
Menj el proktológus szakemberhez, nem csak műtéti úton tud segíteni. Én az első szülésem után 6 hónappal mentem el, amikor megelégeltem, hogy csak beöntéssel tudtam székletet üríteni, jobb napokon a glicerines kúp is segített. Felírt egy kúpot, amitől 2 hét alatt rendbe jöttem. A második baba után nem vártam ennyit (az aranyerem is sokkal jobban kiint volt, plusz végbélrepedés és bevérzett dudorok mindenfelé, csak fekve nem fájt. Az 5. napon elmentem, és 1 hét alatt renbe jött annyira, hogy már tudtam "létezni", most 5 hete hogy szültem, még nem tökéletes (nem is lesz az), de javulgat... Csak azt sajnáltam az első baba után, hogy annyit vártam, mire elmentem a dokihoz, szóval ne késlekedj! Javulást! (a cickafark ülőfürdő nekem is jót tett, még ha csodákra nem is képes)
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi mindenkinek!
2009. szept. 28. 14:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!