Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Öregíti a nő arcát a szülés?

Öregíti a nő arcát a szülés?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem öregítette.

Nem is hallottam még ilyenről.

2013. ápr. 30. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
MIÉRT öregitené? Ilyen hülyeséget még nem hallottam!!!!!
2013. ápr. 30. 21:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm, akit nagyon régen láttam, 9 hónapja szült, 26 éves, de nagyon sokat változott az arca. Ráncok jelentek meg, szóval öregedett. Azért kérdeztem, hogy talán ezzel van kapcsolatban, de akkor tévedtem.
2013. ápr. 30. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
nem. az újszülöttel járó kialvatlanság inkább. de az is elmúlik szerintem, ahogy a baba egyre nagyobb lesz és kialakul a napi rutinjuk
2013. ápr. 30. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább fiatalítja! Azért nézhetett ki meggyötörtnek az ismerősöd, mert valószínűleg sok álmatlan éjszakája volt a baba miatt! De az elmúlik:)
2013. ápr. 30. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Maga a szülés nem.

De az átalvatlan éjszakák.

Én a harmadikkal kínlódom most, mert egy betegség miatt az átlagosnál is kevesebbet alszik.

Az arcom, a bőröm, a szemeim, a hajam őszült sokat. Igaz, én már 36 vagyok, talán ilyenkor már szabad is. :o)

2013. ápr. 30. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak fáradt volt. Szülések után pár hónapig én is úgy néztem ki, mint a kéthetes vízi hulla. Most várom a 3.-at, 31 vagyok, és mások szerint simán elvegyülök a középsulisok közt, amikor özönlenek a buszról. :D
2013. máj. 1. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Maga a szülés nem hiszem, hogy öregítene, amitől esetleg öregebbnek látszik utána az arc az tényleg a kialvatlanság, ami bizony pár hónapig eltarthat, és utána idő amíg visszaáll. Szülés után 2-3 héttel én is elhűlve néztem a tükörbe, hogy úristen, ki ez :-) ? De aztán ahogy visszaállt egy viszonylag normál napirend és nem voltam állandóan kialvatlan visszaállt az arcom is, ha nézek szülés előtti és mostani képeket nem látok különbséget (2 év telt el). Ami esetleg még öregítheti szerintem az arcot, az az, ha az anyuka nagyon sokat fogy a terhesség után, vagy úgy hogy sokat hízott, arcra is, és utána mindent lead így a bőr kicsit lazább lesz, feltűnőbbek a ráncok, vagy nem hízott ugyan sokat, de terhesség után szoptatás alatt nagyon sokat fogy (ismerek ilyet is, nem egyet), és az is meglátszik az arcon. Vagy esetleg közrejátszhat az is, hogy a nagy kialvatlanságban, fáradtságban, sok teendő közt talán anyuka nem szán időt arcápolásra, első 3-4 hétben én is csak fogat és arcot mostam reggel-este és ennyi, örültem hogy erre van időm, nem foglalkoztam azzal, hogy még kenegessem is magamat és hasonlók, szóval el tudom képzelni hogy ha valaki rendszeresen ápolja az arcát és szülés után ez hosszabb időre elmarad, akkor az meglátszódjon.

De magától a szüléstől szerintem kizárt hogy öregedjen egy arc, főleg hogy ráncosabb legyen, azért az öregedés/ráncosodás egy hosszú folyamat eredménye.

2013. máj. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!