Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki Szegeden Dr....

Szült valaki Szegeden Dr. Nagy Lászlónál? Milyen tapasztalatai vannak? Fogadott orvosa volt?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 06:56
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! én féléve nála szültem. nem volt fogadott orvosom, ö volt az ügyeletes. én nagyon meg voltam vele elégedve. utána is mindennap meglátogatott minket....
2013. máj. 2. 06:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató! :)
2013. máj. 3. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire aktuális még, de terhesgondozásra jártam hozz. Nem volta fogadott orvosom, hozzá kerültem mikor mástól elkértem magamat, és 100%-ban meg voltam vele elégedve! Nagyon kedves-rendes, bátran lehet kérdezni, remekül oldja a feszültséget 8-) és tudtam, hogy babám is és én is biztos kezekben vagyunk, pedig nem voltam probléma mentes! Igazi lelkiismeretes orvos, és a "legfurcsább": a váróban rám köszönt mikor észre vett! (Nem sok ilyet tapasztaltam...) Bátran tudom ajánlani bárkinek!!!

8 hetes kisfiú anyukája

2013. jún. 9. 11:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki járna erre: Azóta megszültem nála, maximálisan meg voltam elégedve vele emberileg és szakmailag! Figyelmes, türelmes (akkor is mikor te már nem), de amikor kell határozott és döntésképes. bátran ajánlom bárkinek!
2013. okt. 31. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!