Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült-e valaki Komáromban Dr...

Szült-e valaki Komáromban Dr Mazejko Lászlónál? Ha igen milyen tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem nála szültem, de volt olyan szobatársam, aki igen! Nagyon rendes, ahogy mesélte.

Amikor ő volt a vizitelő doki, akkoris aranyos, kedves orvos volt, mindig megkérdezte mi a helyzet a babával és velünk!

2010. aug. 10. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy volt, hogy a sógornőm nála szül, bement a korházba aznap, mikorra ki volt irva, mert vérzése volt. Mint utóbb kiderült, leszakadt a méhlepénye, tehát már akkor veszélyben volt a bébi. Nos, Mozejko doktor úr el sem akarta hinni, hogy vérzése van, fogta és azzal a lendülettel hazaküldte, mondván, nincs semmi baj. Szerencsére épen, egészségesen született meg, de ez bizony nem a doktor úrnak köszönhető. Bementem én is szülni, pont ő volt bent, hát imádkoztam, hogy kihúzzam váltásig. Már 5 perces fájásaim voltak, és hozzáteszem, nagyon fájt. Közölte, hogy nem kell annyira stresszelni magam, ez még nem fájhat annyira, itt két napos szülés lesz. A páromat hazaküldte, engem pedig a szobába. Fél óra sem telt el, már 2 perces fájások jöttek, nem birtam magammal, kértem, hogy vizsgáljon meg a szülésznő. 3 és fél ujjnyira nyitva voltam, 1 óra múlva megszületett a babánk. Apás szülést terveztünk, és még szerencse, hogy felhivtam a párom, jöjjön, mert szülök. Amikor pedig terhes lettem, ő volt a rendelőben, és 3 tesztem is volt, ami bizonyitotta a terhességet. Nem volt hajlandó kiirni táppénzre, annak ellenére, hogy olyan környezetben dolgoztam, ami nem megengedett egy várandós nőnek, mert közölte, nem biztos, hogy terhes vagyok.Hát, ennyit tudok mondani a doktor úrról, nagyvonalakban. Én semmi pénzért nem szülnék nála.
2010. okt. 7. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 1szer 2szer volt hozzá "szerencsém" az éves rákszűrésnél, de semmi jóindulat nem volt benne. Nekem nem szimpatikus, egy tapló ember volt mindig (nem hiszem hogy csak véletlen volt), én az ilyen orvosok miatt mentem magán rendelésre és fogadtam orvost.
2010. okt. 7. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 3. válaszolóval, bunkó, lenéző stilussal beszél az emberekkel.
2010. okt. 7. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!