Mik a tapasztalatai annak, aki 22 hónappal császármetszés után természetes úton szült?
Orvos mit mond?
Nekem két ismerősöm van, akiknek császár után két éven belül jött a második baba, de egyiket sem hagyták természetes úton szülni.
21 hónappal a császár után szültem term. úton. A heggel nekem semmi gondom nem volt, nem is feszült, nem fájt.
Sok szerencsét Neked!
Kedves utolsó válaszoló!
Neked nézték UH-n a hegvastagságot szülés előtt? 36 hetes vagyok, nekem sem fáj a heg, az orvos szerint szülhetek, de még nem nézte meg a heget. 37. héten megyek UH-ra. Félek a kockázattól, de nagyon szeretném a szülést.Ezért is érdekel azok véleménye,akik hasonló cipőben járnak.
Utolsó vagyok. Nem nézték egyszer sem a hegvastagságot. Nekem annyit mondott a doki ha nem indul be a szülés a kiírt napig akkor megcsászároz. Bár nálam voltak előzmények, mert lombikbaba mindkét lányom, és az első 29. hétre született. Én nagyon örültem neki, hogy sikerült term. úton megszülni a picit, bár elég nehezen akart kibújni. A doki szerint a császár után nehezebb természetes úton szülni.
Minden jót kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!