Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valaki, aki a 2. számú...

Volt valaki, aki a 2. számú nőgyógyászati klinikán szült? Milyen a hely, milyenek a szülésznők stb. És volt-e esetleg valaki, aki Dr. Halász György Lászlónál szült?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

Én ott szültem, igaz már lassan 2 éve.

A szülőszoba király, felújított, tiszta, komfortos. Nekem fogadott szülésznőm volt, csak velem foglalkozott, de amíg a vajúdóban voltam, az ügyeletesek ott sürögtek-forogtak a többiek körül, és nekem is segítettek. Egyszóval kedvesek voltak.

Szülés után felkerültünk ugye a gyermekágyas osztályra. Hát, ne sok jóra számíts. A csecsemőosztály szép, szintén felújított, de ahol az anyukák fekszenek, az nagyon gáz.

A csecsemős ápolókról és a gyermekágyi ápolóról sincs jó tapasztalatom. A kutya sem segített, ha kérdeztem, akkor meg egy-két szóval letudták. Nesze neked újdonsült anyuka.

Pl.: császáros voltam, nagyon fájt a sebem, de sokkal jobb volt félig ülő helyzetben pihennem. Kértem plusz párnát, hogy feltámasszam a hátam. Nem volt. Kértem, hogy emeljék meg a kórházi ágy felső részét akkor. Nem lehetett, nem működött.

A csecsemősökről meg annyit, hogy kérdeztem őket a szoptatásról. Közölték, hogy tegyem mellre sokszor, ha fáj az a jó. (?) Eredmény kisebesedett a mellem 2 nap alatt, amiért az egyik nővér úgy lecseszett, hogy csak pislogtam.

Ha teheted kérj 1 ágyas szobát. Igaz, hogy 1 éjszaka 10e Ft (volt, akkor),de legalább az anyukád v. valamelyik nő rokonod tud segíteni neked. A nővérek ott sem nyitják rád az ajtót, de a hozzátartozók bemehetnek (apuka is), segíthetnek.

A dokit nem ismerem, akiről kérdeztél. Nekem más volt az orvosom, de miatta és a szülőszoba miatt újra ott szülnék.

Persze 1 ágyas szobát kérnék.

Könnyű szülést, jó egészséget!

2012. júl. 30. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én márciusban szültem ott, nagyon szép a szülőszoba a vajjúdó is! A nőgyógyászommal és a szülésznőmmel egyaránt meg voltam elégedve! A csecsemősök kedvesek voltak, persze volt 1-2 kivétel! A szobák 5ágyasak voltak... 5órát sikerült kibírnom ott szülés után, reggel kómásan, kialvatlanul felklattyogtam a magánszobákhoz és igényeltem is 1-et (10.000Ft/éj) nem bántam meg! A csecsemős osztályra bármikor, bármeddig ott hagyhattam a lányomat, így tudtam néha pihenni is! Éjjel is, ami nagyon jó volt! Nagyjából ennyi! Nagyon elégedett voltam csak azt tudom mondani! Ha van még kérdés írd meg és válaszolok! (A dokiról sajnos nem tudok nyilatkozni)

2012. júl. 30. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
2011ben szültem ott, és a legjobbakat mondhatom minden téren. Szuper orvos, szuper szülésznő, szuper szülőszoba, a szobákban nagyon tiszta volt a mosdó, a csecsemősök maximálisan segítőkészek voltak, mindent megmutattak.
2012. aug. 1. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!