Dr. Halmos Amrita szülész-nőgyógyásznál szült valaki? Vélemény? I. sz. Szülész, és Nőgyógyászati klinikán dolgozik.
Én nála szültem.
A fogadott dokim nem jött be a szülésre,és aznap éjjel ő volt az ügyeletes.Amikor beértem megvizsgált,majd a kitolásnál láttam legközelebb,akkor ellátott és ment is.Normális volt,nem kedves,de nem is flegma,nekem igazából se pozitív,se negatív.
A szülésznőm nagyon rendes volt,a csecsemősök nagyon bunkók,szoptatásban,fürdetésben abszolút nem segítettek..A kórtermekről ne beszéljünk,két négyágyas szobához tartozik egy wc(magyarul 8-an használják) és volt olyan nap amikor nem takarították..
Miután kijöttünk a babával,megfogadtam,ha csak tehetem,nem teszem be oda többet a lábam...Csak azért nem mondok negatívabb véleményt,mert mégicsak ott született a lányom:)
Tesóm pár hete a Szent Istvánban szült,ott teljesen más volt minden úgy láttam-hallottam:)
Boldog babavárást!
Szia!
Sajnos még nem vagyok terhes, de ha az leszek, nekem ott kell szűlnöm, mivel az ország egyetlen koraszülött állomása.
Értem.Úgy tudom PIC máshol is működik,de nem tudom,melyik milyen felszereltséggel stb.Hála Istennek minket ez nem érintett..
Hátha ír majd vki.Mondom semmi probléma nem volt a dr.nővel,ellátta rendesen a dolgát,ennyi,aki az ő páciense,azzal biztos kedvesebben bánik:)
Bocs az offért:
Jánosban is van PIC, vagy az nem olyan felszerelt?
Off.
A Jánosban felszerelt a PIC, mert nem egy 500-600 grammos babát is megmentettek már.
A budai részről minden koraszülött oda kerül!
Én semmiképp nem fogok klinikán szülni, de nekem is esélyes a koraszülés, ezért választottam a Jánost!
A Péterfyben pl. csak a 32-34. héttől lehet szülni, mert az éretlenebbeket nem tudják ellátni!
Első vagyok.
A János kórházról én is jókat hallottam,és én is úgy tudom komoly PIC részleg működik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!