Van itt valaki aki Fehérgyarmaton szült Dr. Esze Tamásnál?
Figyelt kérdés
Milyen a szülészet, mennyire voltatok meg elégedve a bánásmóddal, és minden mással??? Hogy zajlik a szülés ???2013. ápr. 29. 22:07
1/9 anonim válasza:
Velem kedves volt, elég csendes doki, de ha kérdeztem mindenre válaszolt szívesen. Szülésnél végig ott volt, de ismerek olyat, aki azt mondta, hogy rá sem nézett szülés alatt. Én személy szerint meg voltam vele elégedve. Ha szeretnél még tudni valamit kérdezz nyugodtan.
2/9 A kérdező kommentje:
magánrendelésre jártál hozzá?
mennyit fizettél a szülésért? Ő mondott árat vagy te adtál amennyit jónak láttál? csináltak beöntést, borotválást gátmetszést stb? Bocs a sok kérdésért, de nagyon kiváncsi vagyok, nem sokára itt az idő, és felakarok készülni mindenre:)
2013. ápr. 29. 22:18
3/9 anonim válasza:
Semmi baj, szívesen válaszolok! Magánrendelésre jártam, ott minden alkalom 5000 forint volt (ha jól tudom még most is annyi). A szülésért 50.000ft-ot fizettem, Ő nem mondott árat, ismerősöket kérdezgettem, hogy mennyit szoktak adni. Voltak olyanok akik tömték pénzzel, de nem bánt velük különbül, mint velem. Ja a pénzt azt rögtön a szülés után adta oda neki a férjem, de én a varratszedéskor akartam odaadni, csak szülés után lelépett szabira. Beöntést nem kaptam (kérdeztem is a szülésznőt, hogy miért, azt mondta, hogy Esze Dr. nem ragaszkodik hozzá), de viszont van olyan ismerősöm aki kapott, hiába Ő volt a dokija. Borotválás volt, de azt a szülésznő végezte. Gátmetszésem is volt, mert nekem kicsit nehézkesen bújt ki, de meg sem éreztem, jól csinálta a doki.
4/9 A kérdező kommentje:
Esze dokit te hívtad fel mikor elkezdődött a szülés vagy a kórház?Esetleg tudsz valami ezekről az egy ágyas vip szobákról? Kaptál valamilyen érzéstelenítést? Köszönöm a válaszaid:) Nagyon sokat segítettél.
2013. ápr. 29. 22:46
5/9 anonim válasza:
Nekem már előtte bent kellett feküdnöm, mert túlhordtam, a végén indítással szültem, természetesen akkor amikor dolgozott. Egyébként az ismerőseim közt van olyan, aki saját maga hívta fel, van olyan, akinek a kórházból hívták fel. A VIP szobát én nem használtam ki, de a következőnél tuti hogy igénybe veszem. 7000 ft/nap, van benne tv és a legjobb az egészben, hogy bárki be mehet hozzád, aki látogatni megy. Viszont ha sima szobában vagy akkor senki nem mehet be a szobádba, neked kell kisétálnod minden egyes látogatóhoz (na ez az amit én nem bírtam). Szóval ha van rá pénzed, szerintem használd ki, mert nagyon rossz amikor még a férjem sem jöhetett be hozzám. Érzéstelenítést nem kaptam, volt ott gáz, amit lehetett volna szipókálni, de én már az elején hánytam, úgyhogy inkább nem kértem, mert attól is tuti összehánytam volna magam.
6/9 A kérdező kommentje:
Érdekelne még, hogy Szülésznőt választottál-e?
Ha igen akkor kit ajánlasz?
A szobát hogyan tudom elfoglalni, mivel nem tudom mikor fogok szülni:D Katétert kaptál szülés után???
2013. máj. 3. 21:56
7/9 anonim válasza:
Szülésznőt nem választottam, Langa Máriánál szültem, nagyon kedves volt, következőnél biztos hogy megfogadom, én Őt ajánlom.
A szobát nem tudom, hogyan kell elfoglalni, de szerintem ha megkérdezed majd a dokidat Ő megmondja. Katétert nem kaptam, én úgy tudom, hogy csak azok kapnak akik császárral szülnek.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves vàlaszoló mè érdekelne hogy a varratszedés fàjt e?
2013. jún. 24. 10:49
9/9 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy fájt, inkább csak kellemetlen volt, de utána nagyon megkönnyebbültem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!