Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Írnátok nekem császármetszésse...

Írnátok nekem császármetszéssel kapcsolatos pozitív történeteket?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Illetve az igazság az, hogy idő lett volna az EDA-ra is, de az anesztes a lépcsőn felfelé elesett (nem vicc...), mire hozzám ért, már brutálisra volt dagadva a keze, és az első próbát elrontotta, utána meg azt mondta az orvos, hogy akkor alvás, mert nagyon kellene sietni (már alig volt szívhang).

No, mindegy, összességében a császár szerintem nem vészes, abszolút túl lehet élni. :)

2013. máj. 2. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és a katéter meg nem fáj, inkább egy folyamatos pisilnem kell érzést csinál az első percekben. Abszolút nem fájdalmas. Nekem ébredéskor a seb sem fájt nagyon, 2 óra múlva már forogtam az ágyban. Tényleg nem volt vészes.
2013. máj. 2. 13:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív válaszokat! 14 hetes terhes vagyok és olyan sok rosszat írtak a császármetszésről, hogy megijedtem mi van ha nekem is az lesz. Főleg a természetes úton szülők riogatnak mindig, hogy inkább 10-szer szülnek simán, mint császárral.
2013. máj. 2. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem az első császár volt, a második spontán. Igaz, hogy fájt a császár után, de a sima szülés után két hétig még halálomon voltam. Szakadtam, repedtem, a bordáim iszonyatosan fájtak. Akkor azt mondtam, soha többet szülés. Sőt, jobban fájt, mint a császár. Viszont az igaz, hogy a babám is nagyobb volt és a kezecskéje is a feje mellett volt. Egyéni. Utána 1 hónappal már csak arra emlékeztem, hogy fájt. De teljesen megszépültek az emlékek. Egyik mellett sem tudnék több érvet és ellenérvet felhozni. Tök mindegy, csak semmi baja ne legyen a babának. Mi meg úgy sem fogunk egy idő után emlékezni rá...:-)
2013. máj. 3. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!