Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jászberénybe mennyi most a...

Jászberénybe mennyi most a szülés?

Figyelt kérdés
Kérlek orvos neveket és a hozzájuk tartozó tarifákat is, valamint a szülés körülményiről is szívesen várok tapasztalatokat.

2013. ápr. 29. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Odakerült Lövey. Nagyon-nagyon jó orvos. De nem tudom, hogy mióta van ott. Nem tudok többet, csak láttam kiírva, hogy ott rendel. Sajnos nincs több infom.
2013. máj. 8. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Lövey a legjobb, de őt nagyon fúrják a többiek , mert nem kér pénzt! Nem is vezethet még szülést Jászberényben. Át kell hozzá menni Hatvanba, ott megoldja!
2013. máj. 8. 16:05
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Végül is Dr. Fehèr András mellett döntöttem, és nem bántam meg. Fantasztikus hogy mosolyog az emberre és nem kapkod, teljes mértèkig rám figyelt. Bármit kérdeztem készségesen válaszolt. Bátran merem ajànlani a tapasztalataim alapján :-)
2013. máj. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!