Jászberénybe mennyi most a szülés?
Figyelt kérdés
Kérlek orvos neveket és a hozzájuk tartozó tarifákat is, valamint a szülés körülményiről is szívesen várok tapasztalatokat.2013. ápr. 29. 09:13
1/13 anonim válasza:
Én Bördös főorvosnál szültem, Ő nem mond tarifát, adsz, amennyit gondolsz, a többi orvos tarifáját nem ismerem.
Van két szép, modern szülőszoba + 1 alternatív szülőszoba (káddal, széles ággyal stb). Ezt nem annyira ismerem, mert én sima szülőszobában szültem.
Én teljesen meg voltam elégedve mindennel, írd meg mire vagy kíváncsi, ha tudok válaszolok.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából a tarifa érdekelne, mert a 4. csemete lesz, és persze fizetek érte, mert úgy vagyok nyugodt, de több százezer forintom sajnos nincs rá. Kérdezném hogy alkalmanként mennyi az amit jó szemmel néznek, illetve a szülés után még mennyit kell adni.
2013. ápr. 29. 11:58
3/13 anonim válasza:
Alkalmanként nem tudom lebontani, de azt mondanám, hogy mi kb 50.000.- forintot adtunk a terhes gondozás során és ugyanennyit a szülésért.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) Ez szerintem elfogadható összeg
2013. ápr. 29. 12:26
5/13 anonim válasza:
Én Dallos doktor úrnál fogok szülni, 50e ft-ot kért a szülésért.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Őróla halottam, nekem is őt ajánlották meg Dr. Fehér Andrást. A vizsgálatokért mennyit kér?
2013. ápr. 29. 12:39
7/13 anonim válasza:
Én magánra járok hozzá: 7e/alkalom.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. ápr. 29. 12:53
9/13 anonim válasza:
Dalos megmondja előre a tarifát, de gusztustalan pénzéhes szakbarbár. Ismerősnek jól benézte a magzatot, ha nem megy másik korházba mindketten meghalnak.
Fehér jó doki, csak fizetni kell! Vizsgálat min. 5 000/alkalom, szülésnél min 50 000FT
Meg is mondja, hogy ő átlagon felüli színvonalon él...
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2013. máj. 8. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!