Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire voltál fáradt?...

Mennyire voltál fáradt? (szülés kérdés)

Figyelt kérdés
Igazán fura kérdés lehet, de szülés után mennyire voltál fáradt? Ahhoz képest amire számítottál?

2013. ápr. 25. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Iszonyú fáradt voltam utána (indított szülés, reggel 7-kor kezdtük, fél 5-re lett baba), a 2 órás megfigyelés után csak segítséggel tudtam zuhanyozni úgy remegett a lábam, alig bírtam állni. Viszont aludni meg szinte egész éjjel nem tudtam utána, "túlfáradtam" vagy nem tudom...
2013. ápr. 25. 13:46
 12/17 anonim ***** válasza:
10.40kor szültem, 12.30kor toltak ki a szülőszobáról. Remegtem mint a kocsonya, fáztam, reszkettem, gondoltam milyen jó lesz aludni egy kicsit. Hát aludni sajnos nem tudtam, kicsit később jött a csecsemős orvos h a babámat inkubátorba teszik 12 órára... Hát ott megállt az ütő is bennem, ezek után persze hogy nem aludtam. Amig a kórházban voltunk, talán 3-4 óra hosszakat tudtam aludni éjjelente, pedig rám fért volna egy kiadós pihenés :))
2013. ápr. 25. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindháromszor felpörögtem, nem aludtam utána vagy 1 napig.
2013. ápr. 25. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
22 órát vajúdtam és ebben benne volt az éjszaka is, tehát semmit sem aludtam. Reggel 7:23kor született a lányom és én aznap éjszaka 10kor aludtam legközelebb. A boldogság hormonok dolgoztak bennem. :) Nem voltam kimerült.
2013. ápr. 25. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem voltam igazán fáradt, mert mindkét gyerek normális éjszakai alvás után, reggel ébredve indult meg, napközben szültem őket. Így végül is olyan volt, mint bármelyik másik nap, tehát nem napokig vagy hosszú-hosszú órákig tartó vajúdás, mert abban lehet igazán elfáradni.

Második babánál nem volt még kész a kórterem, ahova beosztottak a szülés után, így a szülőszobán az egyik vajúdó helyiségben helyezett el a szülésznő, de annyira kellemetlenül éreztem magam, hogy foglalom a helyet feleslegesen, miközben jönnének kismamák, hogy inkább kiültem a folyosóra, és ott vártam meg a férjemet és a kislányomat, hogy beérjenek a kórházba. A szülésznő csak nézett, egyáltalán nem látszott rajtam a lötyi pocakon kívül, hogy 2,5 órával korábban szültem. :-)

2013. ápr. 26. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, és inkább ahhoz hasonlítanám, mint amikor van egy marha nehéz vizsgád, és túl vagy rajta, megkönnyebbülsz és úgy érzed, hogy egy maratoni távot is le tudnál futni, úgy tele vagy energiával. :-) Rám ilyen hatással volt mindkét szülés.
2013. ápr. 26. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát én végigaludtam 12 órát szülés után. Igaz előtte 2 napig nem aludtam a jóslóktól, vajúdástól.
2013. ápr. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!