Próbálkoztál szülés beinditó praktikakkal? Beinditotta a szülésedet? Mivel próbálkoztál, illetve hány hetes voltál?
39 hetesen szerettem volna megszülni. Rengeteget lépcsőztem és forró fürdőztem, házaséletet éltünk, és a forró fürdőben házas életet éltünk.
Egyik sem indította be a szülést. 12 alkalommal voltam magzatvíz vizsgálaton, egyik sem indította el.
42 hetesen császárral vették ki a megszületni nem akaró kisfiamat.
Én már a szülés előtt bent feküdtem a kórházba, szóval a házasélet nálunk nem tudott megvalósulni, ezért próbálkoztam a folytonos lépcsőzéssel, de csak annyit értem el, hogy jól bedagadtak a lábaim.
Viszont a kismamák, akikkel egy szobában feküdtem, néhányan szedtek ilyen homeopátiás bogyókat, amik segítik a szülésre való felkészülést és aki szedte vagy csak ott kezdte el szedni a kórházban, azoknak mind vagy beindult a szülés vagy mikor beindult, akkor segített tágulni. Én is elugrasztottam a csupa szülő kismama láttán a férjemet a patikába ilyen csodabogyóért, azt mondta, majd másnap behozza, de még aznap éjjel megszületett a kisfiúnk.:) Szóval nálam még bevétel nélkül is hasznos volt a homeopátiás bogyó.:)
Amúgy a 38. héten szültem.
Szia :)
En most december 9 en szultem a 40 heten..mindent kiprobaltam de tenyleg :)
- szexeltunk a parommal
- forro furdot vettem
- ittam tonicot
- ettem csiposet fuszereset
- lepcsoztem
- probaltam a ricinus olajat
- babakoktelt
- lepcsoztem
- nagytakaritottam
- ingereltem a mellbimbomat
- gugoltam
Aztan vegul szules elotti napon elment a nyakdugo masnap rendszertelen fajasokkal mentem be a korhazba kiderult h bo ket ujjnyira nyitva vagyok mar pedig nem is fajt nagyon...egybol szuloszoba ket ora alatt meg lett a fiam 4380 g 57 cm gyors de fajdalmas szules volt...
Hogy segitett e valamelyik praktika nem tudom...de elotte nap takaritottam egy nagyot es ket nappal elotte vizsgalatkor a doki is kicsit eroteljesebb volt...talan az hozta meg a picurt...
Mondanam h turelem majd jon ha jonni akar de nem mondom mert tudom h milyen turelmetlen az ember ilyenkor...azt mondom probalkozz neked hatha segit valamelyik praktika :)
Soksikert konnyu szulest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!