Holnap regge kell befekudnom mert nem jon a bebi, de csak holnaputan inditjak meg. Mi tortenik abban az egy teljes napban, miert kell ott aludni?
Figyelt kérdés
Egyebkent minden rendben van a babaval es velem is. Nem ertem miert nem kinlodhatok itthon. A korhaz 10 percre van a dokim meg nem ugyeletes.2013. ápr. 24. 14:59
1/2 anonim válasza:
nekem is be kellett feküdnöm a 40.héten,pedig 5 pecre laktam kórháztól.
napi 2szer voltam Nst-n,ultrahangotak,vérnyomás mérés. meg volt egy nem túl kellemes vizsgálat,amivel azt nézték hogy mennyire tiszta a magzatvíz.
végül 1 hét múlva megindítottak
2/2 anonim válasza:
Nekem 40+8 nal kellett befekudni (nalunk igy szamoljak a tulhordast).
Nst napi ketto, uh, es nekem volt oxitocin tesztem is infuziosan hogy mennyitol fog beindulni a fajas es hogy reagal ra a Fiam. Rosszul, a szive rendetlenkedni kezdett azt mondtak elofordul hogy gyereknek nem tetszik hogy inditani akarjak a szulest es a szivuk olyankor szorakozik. 10 napot hordtam tul osszesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!