Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 41. hetet töltöttem be....

A 41. hetet töltöttem be. Holnapután megindítják a szülést, viszont a méhszáj zárva van? Számítsak emiatt nehezebb szülésre, vagy hosszabb vajúdásra?

Figyelt kérdés
2008. máj. 19. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem mndig jó, ha beleavatkoznak a természet rendjébe, de ez csak magánvélemény, nem vagyok orvos. Szerintem azért ne parázz előre, mert ha bebeszéled magadnak, könnyen előfordulhat, hogy pont az történik, amit nem szeretnél. Azt mondják, fejben sok minden eldől. Próbálj nyugodt és pozitív lenni. Gondolj arra, hogy holnapután a karodban lesz a kisbabád. Végülis ez a lényeg. Nagyon sok boldogságot nektek és szorítok, hogy könnyű, szép szülésed legyen!
2008. máj. 19. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
szia! nekem is beindították de semmi különbség nincs szerintem egy spontán indulószülésnek mint egy indítottnak!!nekem az orvos feltett egy tablettát éjszaka (ez ilyen méhszáj érlelő tabletta volt) az egész éjszakát szépen végig aludtam!!!reggelre már voltak kicsi fájásaim és megvizsgált az orvos és azt mondta már egy ujjnyira kivagyok nyílva!!hozzáteszem nekem is végig zárt volt a méhszáj!!! aztán tettek fel még egy tabblettát és utánna beindult rendesen a szülés!! van akinek még valami zselét is rakanak fel hogy gyorssabban nyíljon meg infúzióra rakják!!nekem is ezeket akarták de nem jutottunk el odáig hiszen gyorrsan megérkezett a pici!!szóval a magzat vizem is már zavaros volt!ezért jó ha előbb cselekednek mint később!!kitartást!! nagyon sokatt piheny hiszen kell erő hozzá!! üdv grat a babához!!
2008. máj. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!