Szúrásokat érzek a köldököm körül, néha jobbról, néha balról. Holnap vagy holnapután kellene NEM megjönnie, ez jelenthet esetleg babát? Semmi más tünetem nincs, kivéve a mellfeszülést.
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 17:04
1/7 anonim válasza:
Igen lehet. Mind addig ameddig nem jön meg lehet reménykedni a babában. :)
2/7 anonim válasza:
Én lejebb éreztem a szúrkálásokat és nemkem se volt más tünetem. És pozit teszteltem
3/7 anonim válasza:
én is igy vagyok ugyan ezek a tüneteim plussz folyamatos hányinger és 13 án kellett volna megjönnie és azota se semmi és babát tervezunk párommal és 14 ei tesztem még negativ volt azota nem teszteltem remélem össze jött a baboca
4/7 anonim válasza:
én is pont ezt érzem, és nekem is holnapután nem kéne megjönnie. Hasszúrka van, inkább a jobb oldalon. Nagyon enyhe megakar jönni érzés volt napközben és a mellem eléggé feszül és érzékeny.
meglátjuk :)
5/7 anonim válasza:
és ti teszteltetek ? vagy mentek dokihoz ??
6/7 anonim válasza:
ma teszteltem, és nekem negatív volt. Nektek?
7/7 anonim válasza:
én ma voltam dokinál azt mondta 2 hét mulva találkozunk de az ultranagon nem látott de minden tunet arra utal hogy babás vok :) és a végére a tesztet is halvány pozinak látta :) de dec 6 án kiderul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!