Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért álitják fel olyan hamar...

Miért álitják fel olyan hamar a császárosokat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gondolom a tesódat altatták mert nem hiszem h 11körül megcsászározták és 2kor már kiment az érzéstelenítő és lábra kellett állnia. Ilyet sehol nem csinálnak. Engem fél3kor császároztak meg és másnap hajnalban 5kor kellett kikelnem az ágyból. De nem várták el tőlem h már szaladjak. Próbálkozzak 1-2 lépést először tenni ha tudok menjek zuhanyozni és egyebek. Minél jobb ha hamarabb kezdesz el mozogni h hamarabb gyógyulj és ne tunyulj el. :) Én örültem neki. Hamar tudtam jönni menni. Már másnap estére kötél nélkül is fel tudtam ülni az ágyon. Annyi viszont volt h iszonyatos fejfájás gyötört 3 napig ami sokkal rosszabb volt mint a vágás a hasamon. Itthon a kádba mászás volt rosszabb. De úgy mondom hamar helyrerázódtam hála az égnek :) 10 hete volt császárom
2013. ápr. 23. 15:33
 12/16 A kérdező kommentje:
tesomanak az volt a harmadik császárja és komolyan akkor kelt fel nem altatták. Én segitettem neki mikor a hasjajto elkezdett hatni neki. Meg pakolni is én segitettem , emlékszem rá mert még sulis voltam és a sulibol hivtam fel. Röviditett oráink voltak és hamarabb hazamehettünk és ugy értünk be anyámmal kettö orára hozzá a korházba.
2013. ápr. 23. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem 10kor adták az injekciót, 4 körül mondták, hogy menjek zuhanyozni !
2013. ápr. 23. 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:
bocs az offért 10-es válaszolo megkérdezhetem mi történt veletek?miért a gipsz?esetleg baleset?irtad hogy 1honapot voltatok benn,koraszülött volt a baba?
2013. ápr. 24. 08:08
 15/16 anonim ***** válasza:

"sectios betegeket"

A sectio mióta betegség?

Lehet ám magyarul is írni egy internetes fórumon, nem a latintól vesznek komolyan :)

Egyébként minden úgy van, ahogyan írod természetesen:)

2013. ápr. 24. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Orvost lepontozni... nem is értem!
2013. ápr. 24. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!