Miért küldik a császárosokat csípőszűrésre?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 12:39
1/8 anonim válasza:
Anyukákat vagy babákat?
Az én kisfiam is császárral született, de csak a kötelező csípőszűrésen voltunk, nincs összefüggés.
2/8 anonim válasza:
Mi is csak a kötelező csípőszűrésen voltunk, majd akkor kell visszamenni az orthopédiára, ha elindult (szintén császáros volt).
3/8 anonim válasza:
Én nem császárral szültem a babámat, de kötelező volt vinni csípőszűrésre 6 hetesen, aztán 3 hónaposan, aztán 1 évesen.
4/8 anonim válasza:
én sem császárra lszültem, volt csípő UH. ui. az egy rutinszűrés, mindenkienk meg kell rajta jelenni.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem a császárral szüléssel van összefüggésben, hanem azzal, ha faros a baba, akkor nagyobb valószínűséggel születik kötött csípővel, mert nem fordul be a sima szülésre, csücsül a pocakodban, és nem úgy fejlődik a medencecsontja. Az én kisfiam is császáros lett, mert faros volt, de semmi baja sem volt a csípőjével, 15 hónapos
6/8 anonim válasza:
Kötelező vinni többször is?1,5 hónaposan voltunk 1x,de nem mondták,hogy valamikor is vissza kell menni,pedig császáros voltam én is!
7/8 anonim válasza:
Gondolom a babáról van szó, ennek van csak értelme... minden babának kötelező a 6 hetes csípőszűrés és ott mondják, hogy érdemes még egy kontrollra vinni. Tehát nem császárhoz kötődik.
8/8 anonim válasza:
Mi meg egyszer sem voltunk csípőszűrésen (szintén császáros baba, de nem azért mert nem fordult volna be). A gyerekorvos mindig tekergette a lábait, de nem küldött szűrésre. Egyszer rá is kérdeztem, azt mondta olyan magánrendelésre viszem, ahova akarom, de beutalót nem fog adni az illetékes kórházba, mert nincs semmi gond a csípőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!