Hogyan és mikor indúlt be a szülésetek? 39+6 vagyok és már nagyon izgulok!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 22:47
11/12 anonim válasza:
Egy szombat reggel 7-kor fájásra ébredtem, de nem volt erös, kb fél órás. Férjem 10-kor ébredt, kérdezte miért keltem korán...mindta ma szülünk. 10 perc múlva zuhanyozva borotválkozva stb. elkészülve közölte hogy mehetünk :))))) mondom hová? Csak este 8 körül mentünk be 5 percesekkel. 1:45-re lett meg. 39.héten. Most 30. héten vagyok...
12/12 anonim válasza:
41.héten befektettek a kórházba,mindennapos vizsgálat,de a pici jól érezte magát. semmi baja nem volt bent a pocakban. igy hát a 42.hét elején beindittoták. de ha nem inditják,simán kibirt volna még pár napot sztem. ne izgulj, biztos ügyes leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!