Hogyan és mikor indúlt be a szülésetek? 39+6 vagyok és már nagyon izgulok!
sajna sehogy..túlhordás miatt
mindkettőt indítani kellett,olyan jól érezték magukat odabent :)
1.kislány 40+6 napon indítás --3 éves
2.kisfiú 40+1 napon indítás -- 5 hónapos :)
de valamennyire genetika is ez nálam,ha lenne még egy babánk azt is indítani kéne vszínűleg.
Szia!
Elsőnél, 41+2- re indították, nem akart kijönni. Burkot repesztettek (8:30), addig mozogtam, labdáztam, lógtam a kötélen stb. Mivel nem erősödtek az összehúzódások, bekötötték az oxitocint (12:15), ekkor már ágyhoz szegeztek. 15:40- kor született meg a kislányom. (júniusban lesz 5 éves)
Második baba 38+5. Este 10 óra után kicsivel kezdtem érezni, ekkor rendszertelenek voltak, lezuhanyoztam, elmúltak. Lefeküdtem. Hajnali 2- kor egy nagyon erősre ébredtem. Néztem az órát, nagyon hamar 5 percesek lettek. Nagyi a szomszédunk, úgyhogy a lányomat csak átvittük, és indultunk a kh-ba. Beértünk, reggel 4-re, 4:58- kor megszületett a fiam. Beavatkozások, gátmetszés, minden nélkül.
Én 39+5-ik este kezdtem érezni a fájásokat, és 39+6on született meg a kislányom. Éjfél után bementünk a kórházba, mert már 2 órája 5 perces fájásaim voltak, de nem volt túl vészes. Aztán 2.20-kor elfolyt a magzatvíz egy része, de ekkor még fent repedt a burok, kb egy óra múlva volt egy pukkanás, és akkor elfolyt a magzatvíz többi része. Onnan nekem még 5 óra volt.
Ne izgulj! Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!