Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan és mikor indúlt be a...

Hogyan és mikor indúlt be a szülésetek? 39+6 vagyok és már nagyon izgulok!

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 22:47
1 2
 1/12 alaszka ***** válasza:
Szia! Az elsőnél, 38 hetes voltam, a kórházban vizsgálat után kezdtem picit görcsölgetni, de nem gondoltam, hogy azok fájások, nagyon gyengék voltak, olyan mensi szerűek. Hazaindultunk, és a kocsiban rossz érzésem volt, visszafordítottam a férjemet a kocsival, és visszamentünk a kórházba, ahol közölték hogy nem mehetek már sehová, irány a szülőszoba. 3 és fél óra múlva lett meg a kislányom. Volt oxitocin, és gátmetszés is. A második lánykámmal is pontosan 38 hetes voltam, virágültetés közben egy pukkanás hallottunk, és elfolyt a magzatvíz, mentőt hívtunk, mert a férjem még nem ért haza, ez fél 9-kor volt, és 12.25-re született meg a kicsim. Icipici gátmetszés volt és semmi oxitocin. Nagyon szép szülés volt, bármikor újra átélném. Kitartás neked, nemsokára már te is a kezedben tarthatod. :)
2013. ápr. 20. 22:53
 2/12 alaszka ***** válasza:
Bocsi, a másodiknál este fél 9 volt, és 0.25-re lett meg.
2013. ápr. 20. 22:54
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi :) úgy érzem én sosem fogok szülni holnap 40 hetet betöltöm
2013. ápr. 20. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
A kiírt utáni napon.39+5-ig semmit nem éreztem,az utolsó két nap már nem aludtam éjszaka a rendszertelen fájásoktól.A szülés napján pedig úgy indultunk el anyóséktól a vasárnapi ebéd után,hogy szerintem nem fognak már hazaengedni a kórházból(megbeszélt vizsgálatra mentünk),és igazam lett.Rámrakta a szülésznő az NST-t,és közölte,hívja az orvosomat:)Burokrepesztés után hamar kiderült,hogy baj van,vittek a műtőbe,és nemsokára láthattam a gyönyörű,egészséges kisfiamat.
2013. ápr. 20. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:

sajna sehogy..túlhordás miatt

mindkettőt indítani kellett,olyan jól érezték magukat odabent :)

1.kislány 40+6 napon indítás --3 éves

2.kisfiú 40+1 napon indítás -- 5 hónapos :)

de valamennyire genetika is ez nálam,ha lenne még egy babánk azt is indítani kéne vszínűleg.

2013. ápr. 20. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
rosszul írtam a kisfiamat a 41 héten! indították pár nappal később mint a nővérét,elírtam bocsi
2013. ápr. 20. 23:16
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Elsőnél, 41+2- re indították, nem akart kijönni. Burkot repesztettek (8:30), addig mozogtam, labdáztam, lógtam a kötélen stb. Mivel nem erősödtek az összehúzódások, bekötötték az oxitocint (12:15), ekkor már ágyhoz szegeztek. 15:40- kor született meg a kislányom. (júniusban lesz 5 éves)

Második baba 38+5. Este 10 óra után kicsivel kezdtem érezni, ekkor rendszertelenek voltak, lezuhanyoztam, elmúltak. Lefeküdtem. Hajnali 2- kor egy nagyon erősre ébredtem. Néztem az órát, nagyon hamar 5 percesek lettek. Nagyi a szomszédunk, úgyhogy a lányomat csak átvittük, és indultunk a kh-ba. Beértünk, reggel 4-re, 4:58- kor megszületett a fiam. Beavatkozások, gátmetszés, minden nélkül.

2013. ápr. 21. 06:52
 8/12 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Nekem a 41. héten elfolyt egy pici magzatvíz ezért bementem a kórházba, bent akartak tartani, de mivel semmilyen fájásom nem volt hazajöttem saját felelősségre (ennek persze nem örültek, de tömeg volt a kórteremben meg rettentő koszos volt a Wc és nem szerettem volna semmilyen fertőzést elkapni). Másnap du. egyik pillanatról a másikra elfolyt a magzatvíz, ment utána a nyákdugó és rögtön 5 perces fájások. Mire beértem a kórházba, már 3 percesek voltak és 4 óra múlva meg is lett a kisfiam.
2013. ápr. 21. 08:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Én 39+5-ik este kezdtem érezni a fájásokat, és 39+6on született meg a kislányom. Éjfél után bementünk a kórházba, mert már 2 órája 5 perces fájásaim voltak, de nem volt túl vészes. Aztán 2.20-kor elfolyt a magzatvíz egy része, de ekkor még fent repedt a burok, kb egy óra múlva volt egy pukkanás, és akkor elfolyt a magzatvíz többi része. Onnan nekem még 5 óra volt.

Ne izgulj! Könnyű szülést!

2013. ápr. 21. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:
mar a korhazban voltam tulhordas miatt. azt hittem sosem szulok meg. 40+5nel anyukam es parom jottek be latogatni, folyoson beszelgettunk amikor egeszen fura fajdalmat ereztem. Ekkor még nem szoltam nekik. Jon a kovetkezo 7 perc mulva.. 5 perc mulva megint egy fajas. Anyukam megkerdezte h na csak neeem???el van torzulva az arcom. :) Ez volt delutan 3kor. Este 9kor szoltam h vizsgaljanak meg mert mar nagyon fajt. Mehszaj mèg total zart. Paromek hazajottek, mondvan egy darabig még tuti nem szulunk. Ejjel 2kor arra ebredtem h elont a ver. Mint kiderult tagulasos verzes, 2 ujjnyira nyitva vagyok. (3.30) Irany a szuloszoba, nst beontes zuhany stb. Nehezen tagultam. 8kor burokrepesztes, 10kor oxotocin, es 10.50kor szuletett meg a fiam Gatmetszessel. Nagyon kemeny 19 oran voltam tul de megerte :))
2013. ápr. 21. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!