Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek hogyan indult a szülése...

Nektek hogyan indult a szülésetek?

Figyelt kérdés

Magzatvízelfolyással, görcsökkel, derékfájással esetleg?

Két órával ezelőtt elmentem barátnőmmel sétálni egy kicsit, és másfél órája nagyon fáj a derekam, néha a hasamban is érzem, de ott még bírható fájdalom.

Ebből ma még lehet valami?

38 hkm.

2013. márc. 29. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet. De lehet, hogy egyszerüen aláb hagy a fájások és még 4 heted is lehet.

Nekem a 30-ik héten kezdödött minden. Innentöl kezdve a 40-ig hétig folyamatos fályásaim voltak, és anyiltam 3cm-re.

Majd eljött a 40-ik hét, és nem voltam nyitva egy kicsit sem, és egy szem fájásom sem volt. 42-ik héten éppen szülésindításra mentünk, amikor beindult magától, és gyors volt.

Másodiknál semmi fájás végig, majd a kiírt nap elötti éjszaka elfolyt a magzatvíz, és 3 órával ezután meglett a lányom.

2013. márc. 29. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
derékfájással indult hajnali 5kor, de iszonyatosan megfájdult. 2óra múlva már a hasamba éreztem a görcsöket, aztán reggel 8felé már számoltam a fájások hosszát és a 2fájás közti szünetet. 10percesekkel indult és 1fájás 3percig tartott. Délután 3felé már 6-7percesek voltak a fájások és csak 1percig tartott, aztán 5kor mentünk a kórházba 3perces fájásokkal. Este fél9kor lett meg a kislányom
2013. márc. 29. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Nekem nem voltak jóslóim. Magzatvízem sem folyt el, végig zárt voltam
2013. márc. 29. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem reggel 6kor kezdődtek a fájások.

A derekamba éreztem.Ekkor voltak 20 percesek.

Reggel 8kor,10 perces fájásokkal indultunk be

a kórházba,5 percre lakunk tőle.

Bent burkot repesztettek,mert a magzatvizem nem folyt el.

Délután 2kor megszületett a lányom. :)

Ennek pont ma 11 hete.Első baba volt.

2013. márc. 29. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
40+3nal kezdodtek a joslok, fura derekfajdalom volt, szurkalodas. Ez tobb mint egy napig tartott. 40+5nel beindult a szules, 40+6ra szultem.
2013. márc. 30. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:

elment egyik nap v. színűleg a nyákdugó (fehéres)

1 hétre rá rózsaszínes volt a nyákdugó. (már gyanús volt)

nem volt derékfájás, semmi (fakír) :D

rá pár órára a magzatvíz.

utána már szültem is. 3 óra lett meg a baba.

2013. ápr. 4. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!