Szülés után másnak is voltak ilyen problémái? Annyira kínos, már nem tudom mit tegyek.
Tudom hogy intim kérdés, de azért névtelenül hátha kapok rá pár választ!
9 hete szültem és egyszerűen nem megy a szex! :( Pedig császároztak, egy másodpercig nem vajúdtam, nem sérült a hüvelyfalam, de mégsem megy..
6 hetes kontrollon a doki mindent rendben talált, szabad utat adott.
Tökre örültem neki de aztán mikor odakerült a dolog, be sem tudta tenni a férjem csak egy picit mert rettenetesen fájt, pedig nedves voltam rendesen! Utána próbáltuk síkosítóval is, megahosszú előjátékkal, de semmi..
A férjem türelmes volt, mondta hogy akkor hagyjuk egy darabig a konkrét behatolást de én mondtam hogy inkább próbálkozzunk, szerettem volna hamar túlesni rajta.
Hát nem sikerült ès most ott tartunk hogy ha rágondolok, bestresszelem magam és nem tudok ellazulni..
Tökre el vagyok keseredve, nem értem miért nem megy, fáj, feszít és egyszerűen nem fér be:(((
Felhívtam a nőgyógyászom ő azt mondta ezt a lelkemmel boxoljam le, de hát nem hiszem hogy lelki lenne, hisz kívánom és nedvesedek rendesen, de tovább mégsem megy:(
Volt már valaki esetleg így? Mit lehet tenni ez ügyben?
(Ja, sajnos tejem a béka feneke alatt, nem szoptatok, így ennek a számlájára sem lehet írni..)
nézd a műsort hátha ismétlik, mert szokták...
Talán a megoldás is meglesz! Remélem megoldódik a gondod!
Bár igaz,én még nem estem át a szülésen,de én arra gondolok,hogy lehet,hogy kívánod éppen a szexet,de tudat alatta a babád körül forognak a gondolataid,hogy jaj mindjárt felsír,vagy jaj alszik-e rendesen,meg szerintem még benned van a szülés élménye,hogy ott lent matattak benned,és tudat alatt szorongsz,amikor a párod hozzád ér ott lent.Lehet,hogy addig jó míg kézzel érint meg,mert az izgató,de ahogy megpróbálja betenni,a hüvelyed védekező mechanizmusa beindul,és nem engedi be a párod,mert ugye benne van az,hogy 9 hónapon keresztül védelmezett egy magzatot,és szerintem ez még benne(d) van tudat alatt.Adj időt ennek a dolognak,ne adjátok fel a próbálkozást,és sikerülni fog,nekem ez a meglátásom.
Bocsi,hogy beleszóltam,csak gondoltam leírom,amit én gondolok,lehet,hogy nem is mondtam olyan nagy hülyeséget.
Gratulálok egyébként a babához,sok boldogságot és sok sikert!!
37+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!