Másnak is kellett mennie szülés előtt altatóorvoshoz?
Figyelt kérdés
Szó sincs róla hogy császáros lennék,csak a dokim mondta hogy készüljünk fel minden eshetőségre.Mi fog történni az altatóorvosnál?Gondolom az összes terhes papíromat,laborokat vinnem kell?!Pénzt kell neki adni?2013. febr. 23. 07:12
1/5 anonim válasza:
Igen, vinni kell a papírokat, főleg EKG-eredményt, illetve ő úgyis mér majd vérnyomást, pulzust, ezeket rögzíti magának. Gyógyszerérzékenységről lesz még szó biztosan, hogy van-e. A vércsoport sem mellékes azért. Szóval az a legtisztább, ha tényleg nálad van minden papír. Ne haragudj a kérdésért, de miért kellene neki pénzt adni?
2/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy megy ez.A fogadott dokimnak ugye kell adni és nem tudom hogy ez az altatóorvosnál hogy működik.De ezek szerint neki nem kell adnom.
2013. febr. 23. 07:38
3/5 anonim válasza:
Senkinek sem KELL adni!!!!
Hiszen dolgoznak, fizetésért.
Amúgy nekem is kellett menni.
Azt előre sosem lehet tudni, nem lesz-e szükség sürgősségi császárra, ezért kell elmenni az aneszteziológushoz.
4/5 anonim válasza:
Érdekes, nekem nem kellett, pedig az is meg volt beszélve, hogy kéred EDA-t, amit szintén anesztes ad be...
És nem is nagyon problémázott akkor sem, gyógyszerallergiát kérdezte egyedül...
Pénzt semmi esetre sem kell adni neki! :)
5/5 anonim válasza:
bementem,megkérdezték a súlyomat,korábbi műtéteket,gyógyszerérzékenységet,megnézték a fogaimat,talán rákérdeztek a családban előforduló betegségekre,vérnyomás,pulzus,aláírtam a papírt h beleegyezem az érzéstelenítésbe,kijöttem.A papírra nyomtatott idők szerint 3percig tartott.pénzt nem kell adni ha nem magánrendelés.Csak a beutalót kérték amit a nődokim adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!