Masnak is vannak problemai a nokia c7-tel?
Igen.
A nokia nem képes normális telefont gyártani ami a mai igényeknek megfelel. Ők leragadtak annál a teljesítménynél amit nyújtottak 5 évvel ezelőtt... Ezért akad rajta minden...
Úgy, ahogy mondod. A Samsung a normális. Minden mai minőségi oprendszernek elkészitett egy olyan telefont, amely messze veri a többi telefont mind tudásban, mind képernyő szépségben és mind minőségben. Lásd csak a következő telefonokat:
Samsung GALAXY S - Android
Samsung OMNIA 7 - Windows Mobile 7
Samsung Wave - Bada
Na valahofy igy kell kinézzen egy csucsgyártó termékkinálata 2010-ben és nem mindenre az ocska Symbiant felpakolva. Mikor életedben már fogtál és használtál a kezedben új Samsungokat és új Nokiákat, akkor gyere és verd a nyálad. Tudatlan kis senkik...akiknek az üknagyapjuk beléjük verte, hogyha mobiltelefon akk Nokia. A Nokia ha nem változtat az oprendszeren és képernyőkben nem fog SuperAMOLED-et vagy Super Clear LCD-t használni, addig jócskán lehet ravatalozni és hamarosan temetni. Am igen, vannak problémáink a C7-tel. A tesomnak olyan van, de már látom h nagyon idegbeteg lett mellette. Szerinte nem elég gyors a telefon reagálása a külső ingerekre és alkalmazásokat is alig tudunk rá telepiteni-gondok nélkül. A wi-fi-t vagy 2 hónap után tudtuk rendesen beinditani és rengeteg baj van a multimédiával(fényképek, zenelejátszó...stb...). Hát igen, ilyen egy 2010-es csúcsgyártó telefonja. Ne röhögtessetek...
amúgy ez olyan vicces mikor az emberek összevesznek egy mobiltelefonon és akkor oltják egymást a sárga földig mert nem egyezik a véleményük :D ...
amúgy a Nokia is beválhat valakinek .. ez egyénfüggő... van akinek meg a samsung nem jön be ennyi.
"A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:04"
Maximálisan egyetértek veled. Haveromnak Nokia 5800 van és szidja, hogy nagy sz*r a Symbian. Android for the World.
Superamoled? hagyjukmár semmivel sem jobb mint egy simaNokia kijelző...reklámfogás
amugymeg baszhatják a nagy okostelefonjaikat a samsungok a 150E ft nem sok vevő lessz rá
ellenben a Nokiával
és azt senki se mondja h minden samsung tökéletes (ahogy azt se mondja senki h minden Nokia tökéletes...)
Igen, a kijelzője AMOLED es.
Nekem is Nokia C7 em van. Igen, néha lefagy, egyszer-kétszer újra is indult már, de könyörgöm, melyik telefon tökéletes? Például a Samsung Galaxy S egy hónap után rendszeresen lefagy, belaggol.
Szerintem a Nokia C7 jó telefon, Kijelzője, kamerája, a felépítése és esztétikája is jó. A Symbian-t nem tudom miért szidja mindenki. Az Android is csak egy felkapott OS amire sok "játék" van, semmi több.
Szerintem jó kis teló (iPhone 3GS re sem cseréltem el, amikor ajánlották érte)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!