Vannak másnak is ilyen problémái a betétekkel?
A normal méretű betétek kicsik. Ha előrrébb teszem, hátul ázok át, ha hátrébb teszem, akkor elöl ázok át. A super métertű betétek pedig hatalmasak. Olyan, mintha pelenkába lennék. Nagyon kényelmetlen. Nincs valami köztes méret? Eddig ezeket a betéteket próbáltam: Always normál méret, Always super méret, Libresse normál méret, Libresse super méret, Bella perfecta normal méret (rózsaszín-sárga csomagolású, virágos), Naturella normál méret. Mit csináljak?
15/l
Szerintem is tamponra fogok váltani a következő mensinél. Csak az nem túl egészségtelen?
Amúgy a bugyi pont jó, elég passzos és nem csúszkál.
Jajj istenem ,miért lenne egészségtelen a tampon? Ha az lenne, nem használnák. Nőgyógyász találta fel, teljesen higiénikus. Ha betartod az alapszabályokat, ami az útmutató is leír, akkor nem egészségtelen...éjszakára szokták inkább javasolni a betétet, ha valaki napközben tampont használ...és akkor használhatsz éjszakait, otthon mindegy, nem?
Egyébként nem olyan hatalmasok azok szerintem.
én magas vagyok, ezért nekem a maxi betét olyan, mint az átlagmagasaknak szánt normál.
három baj van a betétekkel (nekem):
- túl rövid
- túl műanyag (nem szívódik fel azonnal a folyadék - éjszaka átázás lesz belőle)
- túl vékony (könnyen átázik).
Én hosszas próbálkozás után a DM-ben szoktam venni Jessát (Jessa Binden Maxi für die Nacht). A képen a kékes-lilás: [link]
Viszonylag olcsó, hosszú, vastagabb és puha, pamutos hatású. Nekem ez vált be, meg néha használok tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!