Vannak másnak is ilyen problémái a betétekkel?
A normal méretű betétek kicsik. Ha előrrébb teszem, hátul ázok át, ha hátrébb teszem, akkor elöl ázok át. A super métertű betétek pedig hatalmasak. Olyan, mintha pelenkába lennék. Nagyon kényelmetlen. Nincs valami köztes méret? Eddig ezeket a betéteket próbáltam: Always normál méret, Always super méret, Libresse normál méret, Libresse super méret, Bella perfecta normal méret (rózsaszín-sárga csomagolású, virágos), Naturella normál méret. Mit csináljak?
15/l
nem tudom, miért javasol mindenki tampont egy 15 éves lánynak. nem biztos, hogy él már nemi életet, és könnyűszerrel tudná kezelni a tampont. a mini tamponok sztem nem sokat érnek, nincs túl nagy nedvszívó-képességük.
inkább használj éjszakai betétet.
09.13
azért, mert a tamponnak semmi köze a szexhez. kis rutinnal bárki elsajátíthatja a felhelyezés technikáját, mág azok is, akik soha életükben nem voltak férfival. és ha már a tévhiteknél tartunk: a tampon nem sérti fel a szűzhártyát :)
hogy tud kis rutinnal felhelyezni először egy tampont? :DDDDDDDD
felsérthet, ismerek ilyen történetet, de hát mindenki maga dönt... azért egy iskolai mosdóban két óra közötti szünetben nem hiszem, hogy túl sokat lehet technikázni vagy nagyon ügyelni a higiéniára.
Replika
látom kiszúrtad, visszaolvasva nekem is feltűnt a hiba :)
most akkor azért ne használjon tampont, mert még nem volt fiúval vagy azért mert nem higiénikus? Hmmmm?
amúgy próbálgatni tényleg nem az iskolaszünetben kell...
ami a felsértést illeti, kételkedem
utolsó vagyok
akarom mondani órák közti szünet (nem iskola) mielőtt még :) de ettől függetlenül nyugodtan :D
nagy egyéni különbségek vannak. van, akinek felsérti, van, akinek nem. ismerek olyat, akinek ez szakította át, és olyat is, akinek műtétileg kellett eltávolítani, mert olyan masszív volt...
én azért nem próbálkoznék, mert szüzen sztem leginkább minit lehet használni - na de egy mini 1-2 óra alatt átázik egy erősebb napon... most annak meg mi értelme, óránként turkálni magadban a lányvécében, ahol nem tudsz rendesen kezet mosni?!
engem ez tizenévesen biztos zavart volna. most már felnőtt vagyok, olyan méretet használok, amilyet akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!