Honnan tudhatom, hogy mekkora a fájdalom tűrő képességem? Mennyire fogom bírni a szülési fájdalmakat?
32 hetes vagyok és közölték, hogyha szeretnék érzéstelenítést akkor azt a 36. hétig el kell döntenem, mert másképp nem tudnak adni ebben a kórházban.
Volt egy aranyér műtétem két napja. (a babus nagyon nyomott egy eret és rög lett benne, azt szedték ki)
Kegyetlenül fájt az injekció (helyi érzéstelenítés) amit háromszor döftek oda. Majd a műtét után, mivel terhes vagyok, nem szedhettem semmilyen fájdalom csillapítót, így végigbőgtem vagy 3-4 órát, mire elviselhető lett a fájdalom.
Ez alapján azt gondolnám érdemes lenne kérnem az érzéstelenítést a szüléshez, de van aki meg azt mondta, hogy egy ilyen műtét után meghalt volna fájdalom csillapító nélkül.
Szerintetek mit csináljak? Kérjek vagy ne kérjek?
nagyon köszönöm mindenki válaszát! és természetesen várom a további gondolatokat! Beszélek még egy szülésznővel is, hogy mit mond erre.
utolsónak:
Reméltem, hogy van valaki aki átesett hasonló műtéten és már szült is és így van összehasonlítási alapja. Részvétem, hogy neked is részt kellett venned egy ilyen szörnyűségben! Gratulálok a babáidhoz!
Hogy honnan tudhatod, hogy mekkora a fájdalom tűrő képességed? Ezen én is rengeteget agyalok, de írok egy példát.
A kitolási szakban ollóval vágták át a gátat, előtte meg egy hatalmas szurit is kaptam oda de egyiket sem, ismétlem egyiket sem éreztem. Mekkora lehetett az a fájdalom, amit éreztem, ha a fent leírtak közül semmi nem jutott el az agyamig, mert annyival erősebbek voltak a görcsök???
Szóval nagy lesz a fájdalom, én a helyedben kérném a vajúdás időszakára, hogy megpihenj a nagy meló előtt, ami amúgy, ha nincs akkora fájdalmad a vajúdásnál az érzéstelenítés előtt, hidd el, nem lesz olyan vészes, mert kapsz vmi extra égi erőt, hogy tudod, mindjárt megszületik a gyerkőc.
Én most a második szülésnél nem kapok semmit, a kistarcsai kórházban uis nem adnak....szívás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!