8 hetes kismami vagyok első terhességem, midnig aggódom valamiért. Mensi előtti fájdalmakat érzek időnként, ma már szúró fájdalom is jelentkezett. Természetes dolog, vagy aggódjak?
Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 15:46
1/5 anonim válasza:
Nekem az egész terhesség alatt abban az időben,amikor meg kellett volna jönnie mindig fájt 1 kicsit a hasam vagy a derekam.Ilyenkor nem ajánlott az ülőfürdő,ha nagyon aggódsz vagy nagyon fáj inkább beszélj az orvosoddal vagy a védőnőddel és próbálj többet pihenni abban az időben.
2/5 anonim válasza:
Mindaddig felesleges aggódni, amíg a fájdalom nem jár erős görcsöléssel, esetleg barnázással, vérzéssel. :) Boldog babavárást!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors válaszokat, azt hiszem túlaggódom magam! Boldog babavárást mindenkinek!
2008. szept. 1. 15:56
4/5 anonim válasza:
Az apro mensi gorcsok nem okoznak gondot, nekem is volt. A szuras pedig a mehed novekedeset jelzi, amiatt sem kell aggodni. Ugy hallottam, hogy ha eros mensi gorcseid vannak, akkor erdemes sagatest hormon keszitmenyt iratni a dokival. A folytonos aggodas pedig teljesen termeszetes, en is ilyen vagyok. Prbalj meg tudatosan nem aggodni. A varandossag a vilag legtermeszetesebb dolga, erre gondolj. Addig van a legnagyobb biztonsagban a bebid, amig a pocakodban lakik.
5/5 anonim válasza:
Semmi baj nem lehet, amíg nem görcsölsz nagyon erősen, és nem vérzel. Viszont, ha ilyesmit érzel, már ha van rá lehetőséged, pihenj le egy kicsit, az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!