Szülés után mikor vágytatok újra egy másik babóra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 20:16
1/11 anonim válasza:
Minden egyes alkalommal, amikor babalátogatóba megyek! :D Ilyenkor előtte muszáj vásárolnom, amivel 'kielégítem' magam. :-)
2/11 anonim válasza:
hát két hét kellett mire újra el tudtam képzelni, hogy szülök, egy éves volt a fiam amikor megfogant a tesó...
3/11 anonim válasza:
Másfél éves, már nagyon vágyom tesóra. De szopizik, így még várat magára a kicsi.
4/11 anonim válasza:
hat en mikor szültem mar akkor mondtam hogy jöhet a következö baba:D
5/11 anonim válasza:
Nekem nem volt jó élmény a szülés igy várunk még legalább 1 évet. Tutira császárt akarok.
6/11 anonim válasza:
9,5 hónapos a babám, kb 2 hónapja szeretnénk neki kistestvért, csak még nincs peteérésem, még szoptatok. Azért próbálkozunk, hátha arra jár egy kóbor pete :)
7/11 anonim válasza:
Én a szülés után azt mondtam, soha többet! 2 hónapos volt a lányom, amikor azt mondtam, ennél szebb dolog nincs az életben és még százszor is végigcsinálnám. Már tervezzük a kistesót:)
8/11 A kérdező kommentje:
3 hónapos a babám. szülés után azzal fogadtam az orvosom,hogy soha többé,de most kezdem úgy érezni,hogy pár hónap múlva akár jöhetne is a tesó.ilyen gyorsan elfelejtenénk a szülés fájdalmát?teszem hozzá a terhességem sem volt problémamentes és mégis...
2009. szept. 24. 10:07
9/11 anonim válasza:
Én a negatív példa vagyok. Fél éves a kisfiam, mindennél jobban imádom, de kistesót köszönöm, nem szeretnék!
10/11 anonim válasza:
Szia!
Mindjárt a szülés utáni 3.nap mondtam,jöhet a kistesó!Pedig rettenetes élmény volt az első szülésem és végig a terhességem alatt is problémák voltak!Vagyis a dokik és a védőnő csináltak problémát a dolgokból!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!