Bevállalnád a második babát farosan szülni, ha az első 3800 gr volt és viszonylag könnyű szülés volt? 36-os fejkörfogat.
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok és még csücsül a Drágám. A dokim azt mondja, hogy nem baj, megszüljük farosan is. Én az oxigénhiánytól félek.2013. ápr. 14. 21:43
1/10 anonim válasza:
Nekem is úgy volt, hogy (bár nekem harmadik baba) faros lesz. De befordult már hál isten. Én semmiképp nem vállalnám be.
36hkm.
2/10 anonim válasza:
Nekem igaz első szülés volt faros szülés,de nem.Jobb a biztonság,főleg ha ő is nagy baba lesz.
3/10 anonim válasza:
Anyum az öcsémet farosan szülte (4. gyerek) és semmi baja nem lett se neki, se tesómnak. Ennek 18 éve (bár nem tudom mennyivel fejlettebb most az orvostudomány).
4/10 anonim válasza:
A lányom a 37. héten fordult meg. Én hergeltem magam, az orvosom meg mindig nyugtatott, hogy ne izgassam magam, ráérünk még. Próbálj vele beszélni őszintén. Én megmondtam neki, h tartok a faros szüléstől. Az orvosi fordítástól meg rettegtem. De megoldódott :)
Ha hiszel benne, van egy homeós bogyó, amit ajánlgatni szoktak, állítólag az is segíthet a fordulásban.
5/10 anonim válasza:
Kizárt, hogy vállalnék faros hüvelyit. 23 hetes vagyok most a másodikkal, a babám rendszerint csücsül az uh-kon, és annak ellenére, hogy még bőven van ideje felvenni a végleges pózt, a dokim mindig nagyon lelkesen közli, hogy sebaj, farosan is megszüljük, ha úgy alakul. Hát nem... főleg, ha nagy babára lehet számítani.
6/10 anonim válasza:
A nagykanizsai kórházban nem engedik a faros babákat hüvelyi úton megszülni. Szerintem ne engedd! Még rendes pozícióban lévő babáknál is sokszor előfordul oxigénhiány. Ha meg kézzel próbálja a doki megfordítani, arról meg azt hallottam, hogy eszméletlenül fáj. Az én kislányom már megfelelően benn volt a szülőcsatornában, de szülés előtt 1-2 nappal kicsit elcsúszott, éppenhogy csak a fejét tartotta kicsit ferdén, és mondta a dokim, hogy muszáj a császár. Egyébként ő az osztályvezető főorvos. Ezt csak azért mondom, mert nagyon jó doki, és még semmi baj nem történt a kezei között. Szóval szerintem tudja, mit beszél.
7/10 anonim válasza:
Ha az orvos azt mondja,hogy lehet, akkor igen de ha látom,hogy kicsit is habozik akkor inkább a biztos ,császár!
8/10 anonim válasza:
Én abszolút vállalnám. Ha a dokim úgy látná menne, akkor mindenképp. Nem vagyok annak a híve, hogy császár legyen, ha menne rendesen is.
9/10 anonim válasza:
Én is rendes szülés párti vagyok, de nem minden esetben. Én nem merném bevállalni. Tudom,hogy meg lehet csinálni, meg régen is így szültek, de ebben az esetben inkább császározzanak meg.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöma válaszokat! Remélem befordul időre.
2013. ápr. 15. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!