Van itt olyan aki 38 cm (vagy nagyobb) fejkörfogatú babát természetes úton szült meg?
A dbp a 36. héten 101 mm volt az ultrahangon,autómatikusan kiírtak progis császárra.A 37. héten megindult magától,sürgősségi császár lett....előző éjszaka ráadásul átfordult farosnak,azt hittem szétszakadok :(
39cm lett a fejkörfogat,3630g és 49cm
2.5 éves és még most is nagy a buksija.4-5 évesre való sapit hord.
Nem volt valami egyszerű szülés, a kitolási szakasz majd 3 óra volt. Majdnem császár lettem, de mire vittek volna a műtőbe, már tolta a gátat a buksija és onnan már 5 perc alatt megszületett.
Szülés után hetekig fájtak a medence körüli izmok.
2 hozzászóló voltam.
Kedves Utolsó: 2 tolófájással elintézted...:) wow! Nem első szülésed volt, ugye?
Kedves 2.: nekem is 2 órás volt a kitolás 38 cm-es fejk. babámmal, utána végbélrepedés és záróizomgörcs fél évig kísértett. Most 2. babámat várom, már most a 12. heti UH-n is nagyobb minden mérete mint első babámnak, picit parázok...
Ettől én is tartok, hogy ha majd jön a második baba az is vajon ilyen nagy lesz-e.
Mondjuk én hála Istennek nem repedtem sehol, amin meg is lepődtem.
Könnyű szülést kívánok Neked és Boldog babavárást!
2 voltam.
2 tolófájásos vagyok, igen, ő 3.baba.
2. babámnak 36-os feje volt, ő is gátvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!