Cukorbeteg anyukák, nektek nagyobb súllyal született a babátok az átlagnál? Az orvosom azzel rémisztget, hogy biztosan sokkal nagyobb lesz a cukorbetegségem miatt, ezért nem is biztos hogy szülhetek természetes úton.
Az unokahúgom gyereke 5380gr-al született.Magas volt terhesen a cukra az anyának,de betartotta a diétát nagyjából.Ne csak a császár miatt aggódj a diabéteszes babánál,sajnos más bajok is lehetnek.Kordában kell tartani a cukrot mindenképpen.Tartsd be amit az orvos mond neked.
Boldog babavárást.
A cukor terhesség alatt általában nem okoz semmi bajt, ha betartod a diétát és az inzulin adagolását. Abban az esetben okoz problémát, ha nem veszik észre. Nálam sajnos nem vették észre, mert egy kezdő dokit fogtam ki, aki semmire sem figyelt, még a 25.héttől kezdődő magzatvízszivárgásra sem. Lényeg, hogy szülés után a kontrollon ( nálunk ez egy vérvételt takar szülés után 3.nap) derült ki, hogy cukorbeteg vagyok. A babámat nem tudtam természetes úton megszülni, mert 4850gr volt és 59cm. De ha Rád odafigyel az orvosod, nem lesz gond.
BOLDOG BABAVÁRÁST!!!
Szia!
Az én kislányom 3001 grammal született-én is diétáztam a 17.héttől.
Az enyém 4170 grammal született császárral. Nekem terhességi alatti cukorbetegségem volt. A fiatalkori cukrosoknak kicsit jobban oda kell figyelni. A baba egészséges lesz, csak picit több cukrot fog kapni, amitől meghízhat.
Ne izgulj! Nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!