Könnyű mint a szülés?!
Figyelt kérdés
Hallottam ezt a mondást hogy "Könnyű mint a szülés" és nem tudom hogy ezt most hogyan értelmezzem. A szülés könnyű? Segítsetek! 20L2012. nov. 12. 12:23
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem könnyű. Ezt a mondást biztos férfi találta ki.
2/11 anonim válasza:
Igen, egyszerű mint az egyszeregy, legalábbis annak biztos, aki még nem élte át vagy nem is fogja soha.
3/11 anonim válasza:
lehet arra értik hogy csak ki kell úgymond "tojni" azt a gyereket,semmi mást nem kell csinálni...na de egyáltalán nem könnyű a szülés.. melyik barom találhatta ezt ki??
4/11 anonim válasza:
Hat ahoz kepest, hogy mi var az emberre szules utan az elso 5-6 hetben, a szules egy setagalopp a parkba. :) Viccen kivul, szerintem is ezt valami pasi talahatta ki vagy olyan aki meg nem elte at.
5/11 anonim válasza:
szerintem ez ironikusan mondhatták
....tehát az a dolog is nehéz amire azt mondták...
6/11 anonim válasza:
Így van, ez inkább egy ironikus mondás. Pont az a lényeg, hogy nem könnyű.
7/11 anonim válasza:
Igen, ironikus. Olyasmi, mint a "világos, mint az éjszaka".
8/11 anonim válasza:
ki pontozott le itt mindenkit ? remélem ez lesz a legnagyobb öröme!!!
9/11 anonim válasza:
Nem igaz!Mert nem könnyű...Vagyis a szülés nekem maga a megváltás volt 28 óra vajudás után!de nem egy leányálom!!!
10/11 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem könnyű!! Igaz nekem nagyon gyorsan meglett a lányom, mert fél 10-kor elfolyt a magzatvíz, 10:50-kor már megvolt a kicsi, de iszonyatos fájdalom. Az biztos hogy nem egy leányálom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!