Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől lett gyors és könnyű a...

Mitől lett gyors és könnyű a szülésed?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez genetika.3 gyerekkel 5 órát szenvedtem.Nem jártam terhestornára,semmi ilyesmi,de nem is csak heverésztem otthon.Anyukád,hogy szült?Könnyen,nehezen?Valószinű,hogy akkor Te is úgy fogsz. De ez nem törvényszerű.
2013. febr. 1. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt konnyu, es gyors sem! Anyum hamar kitolt engem. A Nagymamam pedig 5 gyereket szult. Nekem nem sikerult.

Ez szerintem alkati kerdes.

2013. febr. 2. 06:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Az biztosan fontos, hogy ne idegeskedj. En egesz nyugodt voltam, nem feltem, es gyors szulesem volt. Ha felsz aggodsz az hatraltatja a szulest. (a stressz vhogy az oxitocin termelesre hat!
2013. febr. 2. 07:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Én az elsővel 13,5 órát szenvedtem nem szedtem semmit most szedtem homeopátiás bogyókat + ittam málna levél teát 2 óra alatt megszületett a kisfiam igaz intenzívebbek voltak a fájások de jobb volt így.
2013. febr. 2. 08:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Teljesen anya és baba függő. Én nem féltem, kitágultam 10 óra alatt, kaptam + oxitocint, mégsem tudtam volna egészségesen megszülni, téraránytalanság miatt, ezért császár lett a vége, amiről még csak nem is olvastam direkt, mert hogy tuti megszülöm simán. Nagyon bántott hónapokig. Aztán fejbe vágott a felismerés, hogy mi van ha oxigénhiányos lesz azért, mert én természetesen akartam szülni...

Ne aggódj, bízz magadban, az orvosban, a szülésznőben is minden rendben lesz.

2013. febr. 2. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy közhely, de szerintem fejben dől el az egész! (Nyilván ha egészségügyi probléma van, akkor az a doki fejében dől el.)
2013. febr. 2. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy gondolom, hogy egyik legmeghatározóbb tényezője a szülés kimenetelének az a lelkiállapot. Ha nem félsz, nyugodt vagy, és biztonságban érzed magad szerintem könnyebb.
2013. febr. 2. 15:23
 8/10 Czinkapanna ***** válasza:
Szia 3gyermekem van az elsőt érzéstelenítővel szültem csak feküdhettem 11órát vajúdtam:(A 2-3 gyermekemmel nem kértem járkáltam ültema labdán és őrültem fájt de 1,5óra altt meglett és ez nagy megkönnyebbülés volt akkor ott fájt de utána ezt el felejti az ember de nem aggódtam annyit mint az elsőnél h mikor jön ki nincs e baja?stb:)Érzéstelenítőt ne kérj és engedd h ha jön a görcs (Mintha kakilnál)Így tágulsz és hamar meg lesz a ksi babád:)
2013. febr. 2. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Az oxitocyntól. És attól, hogy nem kértem fájdalomcsillapítót, csak gázt. Összesen 6 óra alatt megszületett a kisfiam, igaz 40+6 napra. Ja és 3 cm-re voltam kitágulva, amikor bementem 5 perces fájásokkal.
2013. febr. 3. 10:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!
2013. febr. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!