Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy konnyebb? Csaszarral...

Hogy konnyebb? Csaszarral vagy termeszetes uton?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 14. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Figyelj! Az én álláspontom az volt: ki nem szarja le, hogy szülök?! Csak mindketten rendbe legyünk, majd kipihenjük magunkat. A normál szülés akkor pokolian fáj, de talán hamarabb lehet regenerálódni. A császár könnyebb, de veszélyesebb, és nehezebben jön helyre a mama. De bánja az ég, csak ne legyen baj!!!!
2013. ápr. 14. 17:46
 12/17 anonim ***** válasza:

A hüvelyi szülés a könnyebb, egy feltétellel: hogy elég laza vagy, és engeded, hogy lemenjen magától. Mert ha rástresszelsz, akkor bizony nehéz. És sok nő rástresszel, mert erre vagyunk programozva.

A szülés ugyanolyan természetes élettani folyamat, mint az evés. És ha (tudat alatti) stressz, idegesség miatt görcsöl a gyomrod, akkor ugye nem tudsz enni, illetve fájdalmas és nem jól működik az emésztés; ugyanígy, ha görcsben van a méhed, akkor nem működnek jól a női szerveid, nem tudsz szülni, illetve fájdalmas a szülés. Az pedig (például) bőven elég idegességet okozó tényező, hogy bele van programozva a nőkbe az az önbeteljesítő jóslat, hogy "fájdalommal szülöd a gyermekedet". Még jó, hogy azt nem programozták belénk, hogy "fájdalommal fogyasztod el a táplálékodat", mert már kihalt volna az emberiség. ;-)

Szóval szerintem stresszoldással a hüvelyi szülés könnyűvé, könnyebbé tehető, én legalábbis így készültem a második szülésemre (az első császár volt), az Érzelmi Felszabadítás Technika nevű akupresszúrás stresszoldó módszerrel és a Moksa Elixír homeopátiás elven működő stresszoldó eszközzel, és nagyon nem bántam meg. ;-) Háborítatlanul sikerült a vasgyúró 4 kilós gyerkőcöt a világra hozni. ;-)

2013. ápr. 16. 07:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja,hogy a hüvelyi szülés könnyű az nem hiszem,hogy szült vagy ha szült is elég kicsi babát.Nekem elég volt kinyomnom a 4kg-s gyereket,főleg,hogy tolófájás nem jött segíteni kellett kinyomni....
2013. ápr. 16. 07:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés hogy hogyan legyen nekünk könnyebb,hanem mi a jobb a BABÁNAK! Hogy rögtön össze tudjon bújni az anyukájával, megpihenni a hasán, és rögtön szopizni egy jót:) A megpróbáltatások után ez nagyon jól esik neki biztos.
2013. ápr. 16. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
13 vagyok.Nálunk ilyen nem volt,hogy szopizhatott volna.:(
2013. ápr. 16. 08:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Császár után is odaadják szoptatni a babát.
2013. ápr. 16. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:

3 szülés,egy császár után,én a szülés mellett voksolok.

Nagyon könnyen szültem,gondolom ezért.

2013. jún. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!