A hüvelyi szülés a könnyebb, egy feltétellel: hogy elég laza vagy, és engeded, hogy lemenjen magától. Mert ha rástresszelsz, akkor bizony nehéz. És sok nő rástresszel, mert erre vagyunk programozva.
A szülés ugyanolyan természetes élettani folyamat, mint az evés. És ha (tudat alatti) stressz, idegesség miatt görcsöl a gyomrod, akkor ugye nem tudsz enni, illetve fájdalmas és nem jól működik az emésztés; ugyanígy, ha görcsben van a méhed, akkor nem működnek jól a női szerveid, nem tudsz szülni, illetve fájdalmas a szülés. Az pedig (például) bőven elég idegességet okozó tényező, hogy bele van programozva a nőkbe az az önbeteljesítő jóslat, hogy "fájdalommal szülöd a gyermekedet". Még jó, hogy azt nem programozták belénk, hogy "fájdalommal fogyasztod el a táplálékodat", mert már kihalt volna az emberiség. ;-)
Szóval szerintem stresszoldással a hüvelyi szülés könnyűvé, könnyebbé tehető, én legalábbis így készültem a második szülésemre (az első császár volt), az Érzelmi Felszabadítás Technika nevű akupresszúrás stresszoldó módszerrel és a Moksa Elixír homeopátiás elven működő stresszoldó eszközzel, és nagyon nem bántam meg. ;-) Háborítatlanul sikerült a vasgyúró 4 kilós gyerkőcöt a világra hozni. ;-)
3 szülés,egy császár után,én a szülés mellett voksolok.
Nagyon könnyen szültem,gondolom ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!