Választhatom, hogy hogyan szeretnék szülni? Császárral vagy természetes módon?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 21:00
1/7 anonim válasza:
Elvileg nem és gyakorlatilag is viszonylag kevés az ennyire korrupt orvos. Persze ha valaki nagyon akarja megtalálja azt a néhányat.
2/7 anonim válasza:
Elvileg nem. Gyakorlatilag sok doki, - talán kényelmi szempontból- a vajúdás felénél úgyis a császár mellett dönt. A szülések egyharmada császár, pedig ennyi bőven nem lenne indokolt. Más európai országokban ez a szülések 15- 20%- a.
4/7 anonim válasza:
Nem de van olyan orvos aki talál indokot ha megfizeted.
5/7 anonim válasza:
Elvileg nem,ez nem kívánság müsor.Ha csak nincs különösebb oka.Gyakorlatilag, meg ha van sok pénzed nyilván.
6/7 anonim válasza:
Nem választhatsz, ami rendjén is van.
De miért akarnál választani?
7/7 anonim válasza:
sokan akarnak választani, pedig szerintem, bár még nem szültem, sokkal "könnyebb" a természetes szülés. én nem választhatok, mert a doki ikrekkel csak császárt javasol, de biztosan természetesen szülnék inkább. ha nincs rá okod, "csak" félsz, akkor szerintem barátkozz meg a természetes szüléssel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!