Nem mindegy?
Ha jó anya vagy úgysem te választod meg.
Amúgy én természetes úton szültem, nagyon könnyű volt, 5 óra alatt lezajlott az egész, nem volt kibírhatatlan a fájdalom és ami fontos, hogy szülés után rögtön fitt voltam, ellentétben a császáros anyukákkal, akik még a 2., 3. napon sem bírták a babájukat sem felemelni.
Én a saját tapasztalatomat irom .
Csak császárral szultem 2x.
Az 1. be azthittem belehalok. Programozott császár volt.besétáltam kényelmessen a korházba, fájások meg stb i nélkul ,kaptam spirális érzéstelenitot ,megszuletett a babám-eddig csodaszáp és fájdalommentes, na de ami utánna jott...pfff... ne akard tudni ... két hétig reszkettem a fájdalomtol, enni nemtudtam ,legyongultem ,ajuldoztam mindenhol...kivoltam a fájdalom miatt idegileg ,pedig a babám egy vételenul nyugodt kislány volt...Két honapig csak bogtem ,hogy nemtudok normálissan foglalkozni a babával ,mert mindenem fáj. szornyu volt de tényleg...a szex utánna fél évig katasztrofa volt,annyira fájt ,hogy hihetetlen...de fél év után rendbe jottem.
A 2. szulésem természetes szulésnek indult. vegul orát vajudtam ,császár lett a vége. a fájások nekem egesz a 2percesekig meg se kottyantak ,de utánna nagyon bedurvulnak a dolgok...
Szoval eljott a másnap fel kellett álnom ,elore rettegtem ettol a pillanattol. de feláltam ,sikerult :) és nemfogod elhinni ,olyan volt az egesz mintha lett volna egy kis izomlázom. Nagyon konnyen felépultem ,két hét után azt is elfelejtettem ,hogy mutottek ,de tényleg...
Szoval ezzel azt akarom csak irni ,hogy ugy ahogy van nehéz és konnyu szulés is, ugy van nehéz és konnyu császár is. Nemis tudom ...talán szerencse kérdése az egesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!