Nagyon szeretném, hogy bent legyen a Párom a szülésnél. Ő nem annyira. Ti jártatok így? Mi lett a vége?
Én szeretném is meg nem is. Ő elvileg szeretné, de nem tudom, hogy tényleg szeretné, vagy úgy van vele, hogy manapság illik szeretnie bejönni?
Amúgy erőltetni szerintem sem szabad, barátnőméknél nem akart az apa, de rá lett erőltetve, utána hazament és végig hányta az éjszakát. A többi részletről nem kérdezősködtem, de gondolom elég mély benyomást tett rá... Azért ha a fejednél van se rózsaszín felhőket lát meg hall, ha meg elvágatják vele esetleg a köldökzsinórt és odakalandozik látni mindent. Sok nő is úgy nyilatkozik, hogy mikor már össze van varrva meg azért nem ott premier plán azon frissiben, de tükörrel megnézte és borzalmas látvány.
Én nagyon szerettem volna, hogy bent legyen, ő viszont azt mondta, hogy ha van valaki, aki bejönne velem, ő legszívesebben kihagyná. Tesóm szívesen bejött volna velem, ő már szült is.
Végig úgy volt, hogy tesóm lesz bent. Végül indítani kellett. Az előtte való nap párom azt mondta, hogy bejön, de legyen ott hugom is, ha gáz van, majd cserélnek.
Az indítás miatt a szülés előtti éjszakát méhszájérlelő kúppal a szülőszobán töltöttem. 3 szülést volt szerencsém végighallgatni, így mire beértek a kórházba, szóltam neki, hogy mégse szeretném, ha ő lenne bent. Az jutott eszembe, hogy a fene tudja mit hoz ki belőlem ez a helyzet, és nem szeretném, ha ezt látná.
Így utólag is ez volt a legjobb döntés. Hugom nagyon sokat tudott ténylegesen segíteni!
Igen,a fiam születésénél.
Terhesség alatt nagyon ellenálló volt,ezért nem erőltettem,aztán beszélt több apukával, akik bent voltak, elmesélték neki az élményeiket, végül úgy döntött bejön, viszont a fiam pont egy olyan napot választott, amikor nagyon nagy csoda kellett volna ahhoz, hogy beérjen, úgyhogy végül nem volt ott.
Most 29 hetes vagyok a hugival, rá bíztam teljes mértékben,hogy be akar-e jönni. A kezdetektől fogva azt mondta,hogy igen. Már most készítem fel, hogy nem biztos, hogy úgy fogok viselkedni ahogy neki tetszik, de ezt vagy elfogadja,vagy kimegy. Azt viszont megbeszéltük, hogy oda le nem néz, illetve a köldökzsinórt se szeretné elvágni (ez amúgy az ő döntése, a dokik se erőltethetik rá) Aztán majd meglátjuk mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!