Ebben az esetben lehet valahogyan "kérni", hogy császárral szülhessek?
Figyelt kérdés
2 gyermekemet természetes úton szültem. Gyors, de számomra annál több sérüléssel járó szülések voltak. A második után az ügyeletes orvos és a sebész is azt mondta, hogy ha harmadikat is szeretnék, akkor biztosan csak császárral. Most, hogy a harmadikat várom az orvosom kijelentette, hogy remekül helyrejöttem (mihez képest?), mehet a természetes szülés és hallani sem akar a császárról. Orvost váltani nem szeretnék, de a természetes szülés gondolatától már rosszul vagyok. Lehet valahol kérvényezni, hogy a leletek alapján mégis felülvizsgálják az orvosom döntését.2013. ápr. 8. 06:06
11/12 anonim válasza:
A sebész ugyebár szakorvos. Ha ő javasolja a császárt, akkor ha Te is a császárt kéred, nem "válogathat" a szülész. Ennyi.
Leírnám az én császárjaimat: Egyik altatásban végzett sürgősségi, másik progi. Mindkettőnél 1 hét alatt tökéletesen felépültem. Méghogy hónapokig tart...
Ne hagyd Magad (kérd a császárt) és ne hagyd el Magad, és akkor gyorsan felépülsz!
12/12 anonim válasza:
Szerintem is menj másik orvoshoz, főleg ha nem is ő vezetné le a szülést. Vidd magaddal az összes eddigi papírodat, ami a szülés utáni kezeléseidet tartalmazza. Elképzelhető sajnos, hogy a programozott császárt viszont csak akkor csinálják meg neked, ha konkrét fogadott orvosod van, akivel meg tudod beszélni. Nem hiszem, hogy kiadnak bárhol is egy olyan papírt, amiben javasolják neked a császárt, és utána ha ezt felmutatod ahol szülnél, akkor elfogadják. Így hát kéne választanod egy dokit. És mi lett azzal, aki az előzőt vezette? Őt nem tudod felkeresni? Hiszen ő is a császárt javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!