Akik a terhességük alatt végig szedték (emelt adagban 3*1 vagy 3*2) a magnéziumot milyen szülésük volt? 37hetes vagyok és végig kell szednem.
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom,hogy a 36.hét után már nem szedik. Nekem azt mondta a dokim,menjen a 3*2 tovább...
Köszönöm.
2013. ápr. 6. 15:04
1/11 anonim válasza:
Nem mondta, hogy miért kell még szedni? Nekem is 3x2-t kellett, de a 36.héten fokozatosan el kellett hagynom. Ígyis 40+4-re indított az orvosom, burokrepesztéssel, oxitocinnal, szűk egy ujjnyiról. Szóval mondjuk akár szedhettem is volna végig... Nem kérdeztél rá, hogy miért kell? Pont az lenne a jó már ilyenkor, ha nyílogatna a méhszáj..
2/11 A kérdező kommentje:
Annyit mondott,hogy ha nem szedném,tuti görcsölne a lábam,fájna a hasam és kisebb az esélye a toxémiának azoknál akik továbbra is szedik. Amúgy minden oké velem. Szóval nem értem...
2013. ápr. 6. 15:32
3/11 anonim válasza:
én is végig szedtem, emelt adagban. nagyon gyors, de fájdalmas szülésem volt (2.szülés). nekem azt mondta a dr.,h.a Mg nem fogja lassítani a szülést. 2óra alatt lett meg a baba.
4/11 anonim válasza:
Hááát biztos igaza van...nem tudom... nekem magnézium mellett is örökké kemény volt a hasam, amikor abbahagytam sem lett rosszabb.. jóslóim sem nagyon voltak..
Lehet, hogy nem lesz ettől lassabb a szülés, én tényleg nem szedtem már tovább (az én orvosom mondta, h ne szedjem, h kezdhessek nyílni), de tény, hogy 41.héten szültem oxitocinnal, 7 és fél óra alatt.
Első válaszoló voltam
5/11 anonim válasza:
Én végig szedtem, ikrek lettek, természetes úton, este 3/4 6-kor elfolyt a magzatvíz, 6-ra itt volt a mentő, 6-15-re a kórházban voltunk, és 6-30- kor meglettek, bár az előző szülésem is gyors volt, ott nem szedtem olyan sok magnéziumot, az másfél óra volt kereken.
6/11 anonim válasza:
Én is végig szedtem a magnéziumot.40+2-re indult a szülés spontán a szülés.Hajnal 3-kor mentünk a kórházba ekkor 2000-es volt a méhszáj értékem,5-re meg teljesen kitágultam.Végül téraránytalanság és beillaszkedési rendellenesség miatt császár lett.
7/11 anonim válasza:
36. hétig szedtem a magnéziumot, napi 3x2-t. Nagyon nehéz szülésem volt, 19 órát vajúdtam.
8/11 anonim válasza:
Én is napi 3x2-t szedtem,de engem leállítottak róla 36 hetesen. Igaz,hogy nekem is ugyanúgy keményedett a hasam,hol kevésbé,hol jobban. Végül indított szülésem lett 41+2-nél,6 óra lett meg a fiam.
9/11 anonim válasza:
én csak 38 hetes vagyok most, végig kellett szedjem a magnéziumot, de a 36-ik héttöl mondta dokim hogy hagyam el, mert "szülni akarunk végülis" a magnézium meg megakadályozza a görcsöket így késöbb indúlhat el a szülés, én 36 héttöl nem is szedem, és már vannak jóslóim
10/11 anonim válasza:
Nekem is a 36. hét vége felé el kellett hagynom a magnéziumot (napi 3*1), és a 37+3 héten megindult a szülés. Egyébként nagyon könnyű szülésem volt, este fél 10-kor elfolyott a magzatvíz, és 23:05-kor megszületett a babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!