Azok az anyukák, akik a terhességük alatt napi rendszerességgel szedtek magne B6-ot, az első fájástól számítva mennyi időn belül szültek meg?
Hogy érted az első fájást?
16 hetes kortól kezdve napi 3X2 magneB6-os és napi 3X1 nospát szedtem. A 36-dik héten nem hagytam abba, mert a tesó kórházban feküdt és ott volt a helyem mellette.
A kistesó így a 38-dik héten született meg nospa és magneB6- mellett. Úgy, hogy elfolyt a magzatvíz délben. És az igazi szülési fájások 4 után jöttek. 1 óra alatt megszületett.
Szia!
3*2 béres magnéziumot szedtem a 36. hétig!31 hetesen volt egy visszatartásom,mert emellettis beindult!
39+4-re született, 8 óra volt az első fájástól!De az első 5 óra az mensis görcs jellegű volt csak 3 percenként!Mikor elfolyt a víz utána lettek erős 3 perces fájásaim,ahhoz képest 3 órára születettmeg,de 50 perc mára kitolás volt!ÉS 3,5 órát voltam kórházban ebből,mert csak 6-ra értünk be!
Első volt,most várjuk a másodikat!
Eléggé furcsállom, hogy akikkel beszélek anyukák és szedték a magne B6-ot maximum 5-6 órán belül megszültek. Akik nem szedték azok meg 12 óra feletti vajúdásról számolnak be.
Az első babámnál én sem szedtem egyáltalán és 18 órát vajúdtam. A mostani babócánál viszont sokkal keményebb a hasam és a dokim azt mondta szedjek napi kettőt...
Csak ezért kíváncsiskodom:)
A magnéziumot azért szedjük, hogy ne legyenek görcseink, ami ugye vezethet korán szüléshez. Valószínű a szervezet már szülne hamarabb, legalábbis jelez a görcsökkel, amit többé kevésbé elfolytunk a magnéziummal. És lehet nekünk egyszerűbb a szülés, mert eleve a szervezet így állt a terhességhez.
Nem a magnézium szedése miatt lehet rövidebb a szülés.
De látod, pl én a naggyal még oxitocint is kaptam, holott a terhesség alatt folyton keményedtem, amikor már szülni kellett volna 1 db keményedésem nem volt magamtól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!