Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti szóltatok a családnak,...

Ti szóltatok a családnak, hogy mentek szülni?

Figyelt kérdés
Vagy csak utána, hogy megszületett?
2013. ápr. 6. 01:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem. Anyámmal jól össze is vesztem emiatt már előtte, mert ő mondta, hogy "ugye szólsz majd, ha mentek be?", én meg mondtam, hogy majd ha meg lesz a pici értesítjük.

Csak a férjemet akartam hogy ott legyen, nekünk így volt jó.

Másodiknál anyós jött vigyázni a nagyra, após vitt be a kórházba, de aztán haza is ment. Többieknek nem szóltunk.

Harmadiknál be kellett feküdnöm túlhordás miatt. Kilátásban volt az indítás, de spontán beindult. Elfolyt a vizem. Apukámat felhívtam, hogy ne jöjjön be látogatni (pár óra múlva jött volna), mert szülök. :o) Így nem jött be. Anyósék a nagyokkal voltak, férjem épp beért kitolás előtt.

2013. ápr. 7. 03:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem programcsászár volt kiírva keddre. Szombat hajnalban elkezdtem vajúdni, bementünk,a férjem otthonhagyta a mobilját, én bevittem magammal, de inkább vajúdtam telefon helyett, azt hittem a férjem intézi. Azután bejött, akkor velem törődött, megint nem telefonált. Mikor a műtétet csinálták olyan 4 óra múlva, akkor már gyorsan ment minden, így csak arról intézkedett, hogy mindenki megtudja, hogy megszületett a kisfiunk.
2013. ápr. 7. 13:41
 23/28 A kérdező kommentje:
20-as én is attól félek, hogy akkor egyből mindenki jönni akar majd be, ahogy "végeztünk". Akkor legalább lenne annyi idő, míg odaérnek, ha nem szólunk, csak ha már megvan...
2013. ápr. 7. 14:53
 24/28 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szóltunk, nagyon jó a kapcsolatunk a családdal. Férjem végig bent volt, és bár én nem vártam, csak azt, hogy max. anyukám jön be, a végére mindenki bejött és megnézte a kisbabát. Nekem nem volt ezzel bajom, úgyis csak egy kis időre ugrottak be.
2013. ápr. 9. 16:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Eszembe se jutott telefonálgatni éjjel fél 3-kor. Elfolyt a magzatvíz, indultunk a kórházba, ami 40 km-re van, nem is jutott eszembe a telefon. 10.20-ra volt meg a baba, akkor szóltunk mindenkinek. Be úgyse jött senki, mert messze laknak. A másodiknál anyunak szóltunk, mert ő itt volt velünk, és ő maradt otthon addig a nagyobbikkal. De akkor meg fél 4kor ébredtem és fel 6ra meg is lett, szóval másnak eszünkbe se jutott telefonálni, örültünk, hogy beértünk.
2013. ápr. 9. 17:14
 26/28 Babeli Zurzavar ***** válasza:
Parom hivta anyut, nekem ennyi volt a lenyeg. DE anyu hivta hugom,hugom hivta aput, a nagyszuleim, a legjobb baratnom, a baratnom a masik 2 baratnom, a parom kesobb anyosomekat es sogornomet. en kozben jokat vajudtam 19 oran at, nem zavartal semmiben:-) mikor kivitte a doki megmutatni a babat, elmeselese szerint kint 3-4 baba csaladja varakozott, de mindenki az en fiamat akarta latni:-) kiderult, hogy annak ellenere hogy majdnem mindenki 80km-re lakik a korhaztol, 16an vartak a kicsit!parom csinalt olyan kepeket hogy hattal a noverke, kezeben a baba,az ajtoban pedig mindenki, akit szeretek, sirva, vagy nevetve! a kedvenc kepem. utana megvartak de csak amig attoltak a korterembe, anyu adott egy puszit es mentek.nem zavartak. orultem hogy ott voltak velunk:-)
2013. ápr. 9. 17:17
 27/28 anonim ***** válasza:
szia.én szóltam de utána megbántam.mert én tök nyugodt voltam ők meg tiszta stresszesek.és állandóan telefonálgattak a vajúdóba hogy mi van velem meg ilyenek.szóval engem zavart hogy ott voltak
2013. ápr. 9. 18:11
 28/28 anonim ***** válasza:
Nálam párom családja előre kijelentette,hogy ott szeretnének lenni amikor szülök. Én megköszöntem és nem kértem belőle. Előre megmondtam,hogy csak akkor fogják tudni,hogy szülök, ha megígérik NEM jönnek be,csak ha már túl vagyok mindenen. Tudják milyen vagyok, stressz helyzetben, fáradtan képes vagyok bárhol kiverni a palávert,így elfogadták a döntésemet. Hajnal fél 3-kor indult meg a szülés, 4 körül küldtünk smst mindenkinek. Néha felhívták anyut (ő volt bent velem szülésnél) hogy mi a helyzet. Majd amikor megszületett mi telefonáltunk, de kértem őket, hogy csak másnap jöjjenek be, mert pihenni szeretnék. Mindenki kapott képet a fiamról szülés napján, de csak másnap látták élőben.
2013. ápr. 10. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!